2777
2789
عنوان

بدون این ک ب کسی بگم رفتم طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9888 بازدید | 278 پست
کی جدا شدش؟ دوست من نزدیک 3 هفته پیش جدا شد و به شوهرم گفته بود به عنوان شاهد بره مشاوره ها اجباری ...

مشاوره اجباری هست انا فقط برای روند پرونده ک۴۰ روز باید مرکز مشاوره بمونه.. اما شرکت توی جلساتش اجباری نیست.. من ی بار رفتم فقط برای تشکیل پرونده.. هر دفه هم تماس گرفتن گفتم‌نمیام.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن من چون وکالت داشتم نمیتونه شاکی شه.. چون خودش همه ی اختیاراتو با همون وکالت ب من داد..

اره ولی برای اینکه طلاقو گرفتی و خبرشو ندادی میگم ب هر حال اذیتت نکنه

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
عجباااا☹خجالت براشون تعریف نشده. ولی فکر کنم براش اس ام اس بره🤔

منم فکر میکردم‌اس بره براش چون سردفتردار محضر مشخصاتو ک ثبت میکرد شمارشو گرفت اما شماره منم گرفته بود برای من اس نیومد

خدا ب دل شما و خاهرتون ارامش بده.. واقعا سخته.. مخصوصا خیانت دیدن خیلی سخته انا اینی ک من گیرش افتا ...

خدا بهت کمک کنه بتونی زندگیت را ازنو بسازی. فقط کاش موقع ازدواج یکم چشماتون را باز میکردین. شوهر خواهر سابق من را که هیچ ادم عاقلی  تایید نمیکرد اون بی سروپای گدا کجا ما کجا ولی هر چی به خواهرم گفتیم گوشش بدهکار نبود بعدش همش از ما توقع همه چیز داشت از پول گرفته تا ارزش و احترام زیادی به شوهرش. ولی غافل از اینکه ارزش گذاشتن به کسی که ارزش نداره پرروترش میکنه.

منم فکر میکردم‌اس بره براش چون سردفتردار محضر مشخصاتو ک ثبت میکرد شمارشو گرفت اما شماره منم گرفته بو ...

نمیدونم🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خدا بهت کمک کنه بتونی زندگیت را ازنو بسازی. فقط کاش موقع ازدواج یکم چشماتون را باز میکردین. شوهر خوا ...

چشم عاشق کوره.. منم عاشقش بودم.. مادرم راضی نبود

اما با این‌حال خانوادم واااقعا بهش ارزش میدادن.. احترام‌میذاشتن بهش

خوب جواب خوبی های منو خانوادمو داد

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

عزیزم تو لیاقت بهترینارو داری

گذشتت رو کردی

دیگه بعدا افسوس نمیخوری

ان شاءالله خدا برات بعد از این برنامه های بهتری داره

دنبال خودسازی باش

یادتم باشه اون اگر کسیف بود تقصیر قیافه و هیکل تو نیست 

نرو رو جسمت کار کن

آنجلینا جولی هم شوهرش بهش خیانت کرد

مرد کثیف کثیفه و ربطی به هیکل و قیافه همسرش نداره

برو بشو زنی که انقدر موفق بشی و بتونی اونقدر باعث اقتخار بشی که تو روزنامه ها و تلویزیون اسمت و برنامه هاتو ببینه و بگه عجب خری بودم من

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

استارتر عزیز آدم از خبر طلاق هیچکس آدم خوشحال نمیشه ولی حال و آرامش الانتو بدجوری خریدارم چون خودم همش دو به شک هستم.وقتی تاپیکای قبل شمارو دیدم همش سوال میکردی راجب طلاق فهمیدم حست مثل من بوده...امیدوارم منم یه تصمیم درست بگیرم از بلاتکلیفی این روز هام خیلی بدم میاد.نمیدونم چرا هربار میبخشمش.هربار بدون این که کوچیکترین تقصیری داشته باشم کلی فحش و گاهی کتک...یه موقعی منم ج توهیناشو میدادم ولی الان یکساله که با خودم عهد کردم چیزی نگم ببینم تقصیر منه یا خودش مشکل داره که به خودم و خودش ثابت شد واقعا بیخودیه کاراش.نمیدونم بالاخره کی بند دلم ازش پاره میشه که منم تصمیم بگیرم ولی خیلی از طلاق و دنگ و فنگش میترسم و زورم میاد جهیزیه یا مهریه مو بخوره یه آبم روش

استارتر عزیز آدم از خبر طلاق هیچکس آدم خوشحال نمیشه ولی حال و آرامش الانتو بدجوری خریدارم چون خودم ه ...

عزیزم کاملا درکت می کنم.. حس الانمم خیلی خوب نیست اما خیلی خیلی خیلی بهتر از اون روزاس.. واااای هیچوقت فکر نمیکردم راه طلاق انقدر یخت باشه.. دنگو فنگ دادگاهو اداراتش بماند این استرسو دودلیو اینک ندونی چی درسته چی غلط ادمو نابود میکنه.. اما خداروشکر ک گذشت اون روزا.. وااای خیلی سخته.. 

فقط از منی ک‌تجربه کردم اینو بشنو ک اونقدر نزار بهت توهین کنه ک فکر کنه تو همیشه هستی و هروقت ک خاست میتونه هرجوری باهات کنه.. 

ان شالله هرچی خیرو خوشیه برات رقم بخوره گلم❤

عزیزم تو لیاقت بهترینارو داری گذشتت رو کردی دیگه بعدا افسوس نمیخوری ان شاءالله خدا برات بعد از ای ...

ممنون گلم از حرفای خوبت

اما واقعا هم هم از نظر قیافه هم خانواده من ازش سرتر بودم.. 

خیلی کم قانع بودما خیلی.. رفت زیر بار قرض وسایل خونه رو نو کرد همشو عوض کرد حقوقش بیشتر نیرفت برای قسط.. وقتی میدیدم سرماه پولش کمه من خرجی خودمو سرویس مدرسه بچمو دکترو ازمایشو همه چیو از پدرمو برادرم میگرفتم اونم هم قسطاشو داد.. الان حتی ی تیکه کوچیک از اون لوازمو بهم نداد.. میگ من کار کردم خریدم.. دگ نمیگ زنم سختیشو کشید از خانوادش پول میگرفت بلاعوض ک من تونستم اینارو بگیرم