2777
2789
عنوان

بدون این ک ب کسی بگم رفتم طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9887 بازدید | 278 پست
دقیقا.. انقدر بخشیدمش انقدر کتک خوردنو صدام در نیوند انقدر کم خرج بودم واقعا پر توقع شده بود

حداقل اخرش را اینقدر راحت تمام نمیکردی. مهریه میگرفتی نقره داغش میکردی. ببخشید عین خواهر احمق من صدبار بهش گفتیم با این ازدواج نکن گوش نداد کلی خواستگار عالی را به خاطر یک پسر بی پول دیپلمه بیکار و سربازی نرفته رد کرد بعد اون ذره ای برای خواهرم  ارزش قائل نبود کلی به خاطر خواهرم به یک مرد بی لیاقت احترام یک طرفه گذاشتیم ولی شعور نداشت بدتر پررو شد. از اولش هم خواهرم اگر عاقلانه فکر میکرد میفهمید اون از ته دل نمیخوادش. آخرش هم بعد از گذروندن سختی های زندگی  که همش با کمک و پشتیبانی خونواده من بود سرکار رفت و وقتی دستش دو جیب خودش رفت با یک بچه به خواهرم خیانت کرد کاش خواهرم عاقل تر بود و اینهمه ذلت به خونواده نمیداد

بچه دخترم که ۳سالشه قرص جوشان قورت داده بدون اینکه من بفهمم قرص جوشان و گذاشته دهنش الان گریه می‌کنه ...

نه عزیزم.آب بهش،بده بخوره زیاد تا حل بشه تو دلش

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله اتفاقهای خیلی خوبی برات بیفته ک‌جبران سختیای زندگیت بشه .

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
دوست من و شوهرش میخواستن جفتشون توافقی جدا شن، هر دو هم راضی بودن به این طلاق مشاوره ها کلی طول کشی ...

خواهر من و شوهرش توافقی جدا شدن.خواهرم فقط یک بار رفت با طرف امضا زدن تموم شد رفت.خواهرم وکیل داشت تمام کارهاشو وکیل انجام داد.مشاوره اینا هم نرفتن.یک ماه وکیلش دنبال کارهاش بود و آخرش رفتن امضا زدن جدا شدن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بلا نسبت شما عزیزم اره ی دختر دارم شما هم مشکل داری با همسرت؟

کجا زندگی میکنید الآن عزیزم؟

گل دخترت چند سالشه؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خواهر من و شوهرش توافقی جدا شدن.خواهرم فقط یک بار رفت با طرف امضا زدن تموم شد رفت.خواهرم وکیل داشت ت ...

کی جدا شدش؟

دوست من نزدیک 3 هفته پیش جدا شد و به شوهرم گفته بود به عنوان شاهد بره

مشاوره ها اجبارین قبل طلاق، تازه این دوست و شوهرم سر و تهش رو تو یه جلسه مشاوره هم اوردن

شایدم جدیدا اجباری شده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
دقیقا.. انقدر بخشیدمش انقدر کتک خوردنو صدام در نیوند انقدر کم خرج بودم واقعا پر توقع شده بود

ببدونکه بهش خبر بدی میتونه رجوع کنه

صبر کن عده ات سر بیاد که نتونه رجوع کنه

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
کی جدا شدش؟ دوست من نزدیک 3 هفته پیش جدا شد و به شوهرم گفته بود به عنوان شاهد بره مشاوره ها اجباری ...

۶ سال پیش.نمیدونم شاید.

ولی همسایمون که با وکالت خودت خانومه تنهایی رفت جدا شد و اومد عکس شناسنامه رو واسه شوهره فرستاد همین ۵ ماه پیش بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عروس همسایمون همین کارو کرده بود بعد عکس شناسنامشو واسه شوهرش تو واتساپ فرستاده بود مرده گریه میکردا ...

اما اون الان خودش منتظر طلاقه.. از هرطرف پیغام میداد ک بگین‌بره طلاق بگیره من میخام زندگی تشکیل بدم

منم انقدر نمیگم تا جایی ک میتونم نمیگم تا ی جوری بفهمه