سلام دوستان لطفا کمکم کنید خیلی داغونم ، ببخشید اگه متنم طولانی میشه
من ۱۵ سالمه و ۶ ماهی میشه نیمه پایینی سینه سمت راستم فقط زمانی که فشارش میدم درد میگیره و این قسمت سینم کلا سفت تر از اون یکی سینمه ، فکر میکردم طبیعیه تا اینکه حدود دو ماهه یه توده زیر بغل سمت راستم درومد که رفتم دکتر غدد که با نگاه کردن گفتن که کاملا طبیعیه و پستان فرعیه ، اینم بگم که ما خانوادگی سابقه پستان فرعی رو داریم البته من اون موقع به سینم حساس نبودم و به دکتر چیزی نگفتم ، گذشت تا اینکه راجع به سینم حساس شدم یعنی تو اینترنت سرچ کردم و دلم خالی شد اینم بگم که من خودم که سینم رو لمس میکنم البته با فشار توی همین نیمه سمت راستم یه سری چیزای قلمبه احساس میکنم که به هم وصلن و یه حالت یه خط هلالی شکلی طولانی گرفتن ، اما توی سینه چپم چنین چیزی نیست
اما به جاش یه سری چیزای سفت و ثابتم تو چپم هست که توی راستم نیست😂 حالا نمیدونم بافت طبیعه خود سینه هستن یا نه، دو هفته پیش رفتم پیش ماما ، البته من اون موقع به ماما گفتم درد سینم ربطی به پریود نداره اما این هفته که پریود شدم فهمیدم به پریود ربط داره و با شروع پریود کم میشه و دوباره کم کم زیاد میشه ، خلاصه ماما معاینه کرد و گفت چیزی نیست اصلا و من تا ۱ ساعت بعد که اومدم خونه خیلی خوشحال بودم که چیزی نیست که یهو به ذهنم رسید نکنه اصلا سینه راستم رو معاینه نکرد 🤔 البته از اونجایی که من وسواس فکری و هیپوکندریا دارم این فکر همش تو ذهنم بود که نکنه و .... یا مثلا نکنه اون که زیر بغلمه پستان فرعیه نباشه و دور از جون چیز دیگه ای باشه یا کافیه سرم درد بگیره همش میگم نکنه دور از جون سرطان باشه و زده باشه به مغزم و ....
خلاصه من الان دارم دیوونه میشم به نظر تون توی این سن سرطان سینه داریم ؟ یا اصلا نگران نباشم
توروخدا یه کم زمان بزارید و چیزایی که نوشتم رو بخونید و خواهرانه ، مادرانه و ... کمکم کنید خیلی داغونم