2777
2789
عنوان

کمک لطفا

108 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید خیلی داغونم ، ببخشید اگه متنم طولانی میشه 

من ۱۵ سالمه و ۶ ماهی میشه نیمه پایینی سینه سمت راستم فقط زمانی که فشارش میدم درد میگیره و این قسمت سینم کلا سفت تر از اون یکی سینمه ، فکر میکردم طبیعیه تا اینکه حدود دو ماهه یه توده زیر بغل سمت راستم  درومد که رفتم دکتر غدد که با نگاه کردن گفتن که کاملا طبیعیه و پستان فرعیه ، اینم بگم که ما خانوادگی سابقه پستان فرعی رو داریم البته من اون موقع به سینم حساس نبودم و به دکتر چیزی نگفتم ، گذشت تا اینکه راجع به سینم حساس شدم یعنی تو اینترنت سرچ کردم و دلم خالی شد اینم بگم که من خودم که سینم رو لمس میکنم البته با فشار توی همین نیمه سمت راستم یه سری چیزای قلمبه احساس میکنم که به هم وصلن و یه حالت  یه خط هلالی شکلی طولانی گرفتن ، اما توی سینه چپم چنین چیزی نیست 

اما به جاش یه سری چیزای سفت و ثابتم تو چپم هست که توی راستم نیست😂 حالا نمیدونم بافت طبیعه خود سینه هستن یا نه،  دو هفته پیش رفتم پیش ماما ، البته من اون موقع به ماما گفتم درد سینم ربطی به پریود نداره اما این هفته که پریود شدم فهمیدم به پریود ربط داره و با شروع پریود کم میشه و دوباره کم کم زیاد میشه ، خلاصه ماما معاینه کرد و گفت چیزی نیست اصلا و من تا ۱ ساعت بعد که اومدم خونه خیلی خوشحال بودم که چیزی نیست که یهو به ذهنم رسید نکنه اصلا سینه راستم رو معاینه نکرد 🤔  البته از اونجایی که من وسواس فکری  و هیپوکندریا دارم این فکر همش تو ذهنم بود که نکنه و .... یا مثلا نکنه اون که زیر بغلمه پستان فرعیه نباشه و دور از جون چیز دیگه ای باشه یا کافیه سرم درد بگیره همش میگم نکنه دور از جون سرطان باشه و زده باشه به مغزم و ....

خلاصه من الان دارم دیوونه میشم به نظر تون توی این سن سرطان سینه داریم ؟ یا اصلا نگران نباشم 

توروخدا یه کم زمان بزارید و چیزایی که نوشتم رو بخونید و خواهرانه ، مادرانه و ... کمکم کنید خیلی داغونم  

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

زیاد بود حوصلم نیومد بخونم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

عزیزم هیچوقت در مورد این چیزا توی گوگل سرچ نکن چون آخرش به سرطان میرسی، والا سرمابخوری گوگل میگه سرطان گرفتی، مراجعه به پزشک بهترین راهه. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم نمیشه چیزی گفت باید کمک تخصصی بگیری الان ما ی چیزی بگیم و اونطوری که میگیم نباشه بعد دچار مشکل بشی.انشالله که چیزی نیست 

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

خب برو رادیولوژی

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
نه سنت کم سرطان نداری  یه مدت سوتین نبند بعدشم سعی کن زیاد سفت نبندیش ایشالاه که خوب بشی  ...

نه درد که مشکلی نیست چون دوره ای مربوط به پریوده فقط توده ها الان ذهنم رو درگیر کرده که اونم ماما معاینه کرد چیزی احساس نکرد 

الان میگم نکنه ماما اصلا سمت راستم رو معاینه نکرده باشه ولی میدونم مشکلم بیشتر نیاز به روانپزشک داره 😂

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
وسواس داری 🤣😅

دقیقاااااا😂چیکار کنم