2777
2789

و حتی هنوز گاهی حالت خوب هم هست ؟

رنج رو بگید و حس و حالتون کامل 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

خیلی درددارم اما بیماری پسرم.....اینقدربزرگه خودموغمهای دیگهموفراموش کردم

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رسم نمودار 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

سکته مغزی پسر پنج ساله ام و دوبار عمل شدن چشماش که هنوزم درمان کامل نشده و  بیناییشم اومده بابت همین موضوع زیر یک متر و اونم تاره 

نمیدونم چجوری زنده ام و چرا دارم نفس،میکشم. حتی نمیتونم آرزوی مرگمو کنم چون تنها میمونه

سکته مغزی پسر پنج ساله ام و دوبار عمل شدن چشماش که هنوزم درمان کامل نشده و بیناییشم اومده بابت همین ...

آخه بچه پنج ساله هم سکته می‌کنه مگه 🥲

واقعا فکر کردم همه چی تموم شد از بس بد بود ولی بعدش کم کم همه چی درست شد وهزار تا اتفاق خوب افتاد بر ...

خداروشکر 

انشاءالله میده مشکلتون چیه

هردو یه مقدار ضعیفیم اما سالهاست که با هر راه و روشی نشده...بهزیستی هم تازه ثبت نام کردیم ولی شنیدم اونم چندین سال طول میکشه،خیلی ناراحتم انگار همه راها بسته ست