2777
2789
در کل قید خانواده زدن محاله مگه خیلی سرد و بی بخار باشه آدم  هم خواهر خانواده س هم همسر  ...

من خیلی دوسش دارم اونم شاید اصن مشکلی نداریم.فقط خاهرش شده خار تو زندگیم ..بهمم گفت اون خاهرمه من قیدشو نمیزنم قیده تورو میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری فکر نکن انرژی منفی وارد زندگیت نکن خب کمتردعواکن کمترگیربده زندگیت درست میشه

بخدا ن گیر میدم ن کاری دارم..تو شهر غریب تکوو تنها اصن ب کسی بی احترامی نمیکنم خوشدم میدونه اخلاقم چ جوریه ولی کله اختیار زندگیم انگار دسته خاهرشه

اصن‌مشکلی باهاش ندارم خاهرشو نمیتونم هضم کنم ذاتشو میشناسم واسه همین حالم ازش بهم میخوره

خب ببین حرفش واقعا بد بود اما اگه دوسش داری جای بخشش هست اما با یه زره چشم خوب

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
حرفيه ك تو عصبانيت زده شده انقد دعواهارو كش دار نكنيد ك اخرش بزرگ شه حتما نسبت ب خاهرش نقطه ضعف نشون ...

خاهرش خیای دخالت میکنه..مجرده ی سال ازش بزرگتره اصن نمیدونم چیکار کنم 

مستقیم برو سر اصل مطلب و بگو دیشب چه اتفاقی افتاده 

ظهر زنگ زده منم جواب ندادم گوشی دام پسرم میکه چرا ماملنت حرف نمیزنه گفتم بگو بخاطر کار دیشبت هنوز هنگم چرا اینجوری کرد

من خیلی دوسش دارم اونم شاید اصن مشکلی نداریم.فقط خاهرش شده خار تو زندگیم ..بهمم گفت اون خاهرمه من قی ...

بیخیال شو چرا توقع داری قید یکی از اعضای خانواده ش از همخونش کسی که بیش از بیست سال شبانه روز باهاش زندگی کرده و خاطرات مشترک دارن رو بزنه به خاطر شما؟ خودت حاضری قید مادر یا خواهر و برادرت رو بزنی اگه شوهرت خوشش نیاد ازشون؟ طبیعی نیست این خواسته

چرا  ی برادر باید قید خواهرشو بزنه؟؟؟مرد اگه راحت قید خانوادشو زد.یادت باشه فرداش برات پشیزی ار ...

من نگفتم قیدشو بزنه گفتم اختیاره زندگیمو نده دسته اون من‌نمیخام اون دخالت کنه تو کارام

بخدا ن گیر میدم ن کاری دارم..تو شهر غریب تکوو تنها اصن ب کسی بی احترامی نمیکنم خوشدم میدونه اخلاقم چ ...

خب توبیشتربهش محبت کن کمترازخواهرش حرف بزن 

اگه خودشم ازخواهرش حرف زدحرفوعوض کن