2777
2789
سختیاشو تنهاییاشو غر زدناشو گریه کردناشو من تحمل میکنم بعد کافیه ب پسرم بگم بالا چشت ابرو هس.ولی خب ...

حتما بهش بگو  یاد بگیره زود قضاوت نکنه واینکه شما مادرشی مطمئنا بیشتر دلسوزی 

سختیاشو تنهاییاشو غر زدناشو گریه کردناشو من تحمل میکنم بعد کافیه ب پسرم بگم بالا چشت ابرو هس.ولی خب ...

کارش خ زشت بوده جلوی پسرت نمی دونه چقدر داره پسرت خراب میکنه فردا ی پسر با اعتمادد ب نفس کاذب داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش خ زشت بوده جلوی پسرت نمی دونه چقدر داره پسرت خراب میکنه فردا ی پسر با اعتمادد ب نفس کاذب داری

خیلی دلم شکست از کارش چون تو خیابون این کارو انجام داد و یه زنو شوهر داشتن از جلو میومدن دیدن ...😔انگار هزاربار از خجالت رفتم زمین 

یبار بچه بود شیش ماهش خونه مادرشوهر بودیم.منو پسرم اتاق خواب بودیم پسرم گریه کرد شوهرم گفت چلاق بشی بشکونش گرفتی😢😢😢پیش جاریام خیلی خجالت کشیدم

یبار بچه بود شیش ماهش خونه مادرشوهر بودیم.منو پسرم اتاق خواب بودیم پسرم گریه کرد شوهرم گفت چلاق بشی ...

اوندفعه هم تو پارک نفهمیدم دستشو از لای در ماشین برنداشته بود درو بستم دیدم مونده حالا در کامل بسته نشده بود.پسرم گریه کرد جلوی اونهمه ادم هرچی فحش بود بارم کرد.الان تو۲۲ سالگی شدم یه ادم افسرده روانی

هیچی دو روز قهر بودم بعد ولی معذرت خواهی کرد ولی خدایی حرفای تو دعوا محاله یاد آدم بره

دقیقا یادم نمیره..بهش گفتم توگفتی قیدتو میزنم میگفت من اینجوری نگفتم میگفت فقط گفتم قیده خاهرمو نمیزنم..توچشام نگا میکرد دروغ میگفت