2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر سعی کن اصلا از خانوادش بد نگی پیشش تا در این شرایط قرار بگیری 

واقعا این خودخواهی هست که بخواهیم چه زن و چه مرد بخاطر مون قید اعضا خانواده رو بزنه 

اینا قبلا خواهر و برادر و فرزند و مادر و پدر بودن 

باید روابط رو‌مدیریت کرد 

دقیقااا..من دارم ب طلاق فک میکنم

اخلاق های دیگه اش چطوره ؟

قبل این دعوا ازش راضی بودی یا نه بازم مشکل داشتی ؟

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

دیشب ما داشتیم از خونه مادرشوهر میومدم پسرمم بغل شوهرم بود گریه میکرد چرا نزاشتین بمونم.بعد من پشت سر میومدم دیدم گوشاش بازه کلاهشو کشیدم گفتم سرما نخوره پیاده بودیم اخه.بعد شوهرم فکر کرد زدم از سرش.برگشت جلو اونهمه ادم تو خیابون با لگد زد از پام که بچه رو نزنیا تا برسیم خونه بی صدا گریه کردمرفتم اتاق خواب خوابیدم.از دیشب انقدر غصه خوردم.هنوز خودم موندم اومد واکنشم چی باشه یا چی بگم.دلم شکست

حالم خیلب بده خاهرش اختیاره زندگیمو میخاد بگیره دستش

من نمیدونم چرا بعضی از این خواهر شوهرا و مادر شوهرا زندگی رو برای بچشون زهر میکنن بابا بتمرگید سره زندگی خودتون اگه نمی‌تونید خودتونو نگه دارید غلط میکنید زن میگیرید برای بچتون بزارید بمونه ور دل خودتون زندگی ينفر دیگه رو هم زهر نکنید 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

واقعیت اینه که با یه دعوا زن و شوهر بیگانه و حتی دشمن هم میشن ولی خواهر و برادر نه

واقعیت رو گفته، زن رو میشه طلاق داد ولی خواهر رو نه. 

مطمئن باش تو هم لازم باشه در مقابل برادرت قید شوهرتو میزنی

در کل قید خانواده زدن محاله مگه خیلی سرد و بی بخار باشه آدم 

هم خواهر خانواده س هم همسر 

اینکه رابطت  با همسرت چطوره مهمه که اگه توی دوراهی انتخاب بین خواهر و همسر قرار بگیره  ترجیحش چیه…خب بعضی زن و شوهرا اختلاف دارن و بینشون وابستگی عاطفی نیست و از روی جبر یا عادت دارن با هم ادامه میدن و جایگاه پدر و مادر و خواهر و برادر براشون ارزش بیشتری داره چون به اونا عشق دارن و به همسرشون فقط عادت… 

اخلاق های دیگه اش چطوره ؟ قبل این دعوا ازش راضی بودی یا نه بازم مشکل داشتی ؟

اصن‌مشکلی باهاش ندارم خاهرشو نمیتونم هضم کنم ذاتشو میشناسم واسه همین حالم ازش بهم میخوره

دعوا بوده دیگه تو دعوا که نباید توقع کلمات عاشقانه داشت

ادما حرفای دلشون رو وسط دعوا میگن یا شوخی

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂