2777
2789

براش صلوات فرستادم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی به حق خانم فاطمه زهرا به راحتی انجام بشه توروخدا برای منم دعا کنید موضوع خیلی مهمیه امروز میرم بیمارستان  خیلی نگرانم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
الهی به حق خانم فاطمه زهرا به راحتی انجام بشه توروخدا برای منم دعا کنید موضوع خیلی مهمیه امروز میرم ...

انشاالله که خدا نگاه خاصش امروز به شما باشه از نوع بهترین نگاه

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا
الهی به حق خانم فاطمه زهرا به راحتی انجام بشه توروخدا برای منم دعا کنید موضوع خیلی مهمیه امروز میرم ...

امضاتون منو یاد حال پارسال تابستونم انداخت چقدر بال بال زدم مامانم نجات پیدا کنه اما نشد😔😭😭😭

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
من یکبار چله گرفتم نتیجه داد ولی الان نذر کردم واسه ۴۰ نفر نی نی سایتی بخونم 

میشه برا منم بخونین 💔

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙