2777
2789
عنوان

با همسایه ها چیکار کنم

149 بازدید | 14 پست

از ساعت ۶ با صداشون از بس بلند حرف میزنن بیدار شدم دیشب هم تا حدود ۳ سروصدا کردن خودشون توی روز میخوابن شبا نمیزارن ما بخوابیم بزور ساعت ۳خوابیدم الان بیدارم کردن دیگه تمومش هم نمیکنن هرچی تذکر میدیم یذره خوبن باز شروع میکنن. من کنکور دارم نمیتونم فقط وقتایی که خوابن درس بخونم و استراحت کنم که اصلا حالیشون نیس فقط بلند بلند میخندن خدا نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا برای ما هم همینطوریهما طبقه ی چهارم هستیم طبقه سومی از شب تا صبح انقدر حرف میزنه گیج میشمصداشو ...

خدا نگذره از اینا انگار دوست دارن بقیه از زندگیشون باخبر بشن 

آره والا از کل زندگیشون خبر داریم

من نگرانم اونا هم هرچی ما میگیم شنیده ن

خدا کنه زودتر بتونیم بفروشیم این خونه رو تک واحدی بگیریم

موقع خرید یه دونه از پدر مادرها راهنمایی مون نکردن

هیچ جا همراه مون نبودن هیچ کدومشون

من نگرانم اونا هم هرچی ما میگیم شنیده نخدا کنه زودتر بتونیم بفروشیم این خونه رو تک واحدی بگیریمموقع ...

ما هم مجبور بودیم اینجا رو اجاره کنیم پولمون کم بود میدونستیم خونه خیلی بدیه خدا کنه همه  مون بتونیم جایی زندگی کنیم که همسایه ها مثل خودمون باشن حداقل

ما هم مجبور بودیم اینجا رو اجاره کنیم پولمون کم بود میدونستیم خونه خیلی بدیه خدا کنه همه مون بتونیم ...

ان شالله عزیزم

واقعا همسایه بد خیلی اذیت میکنه

من با همسایه مشکلی ندارم

بنده خدا تو خونه خودش داره حرف میزنه دیگه کار خاصی نمیکنه 

ایراد از خونه س، 

ان شالله عزیزمواقعا همسایه بد خیلی اذیت میکنهمن با همسایه مشکلی ندارمبنده خدا تو خونه خودش داره حرف ...

آره والا خونه هارو میسازن اصلا فکر نمیکنن به این قضیه