2777
2789
همه ما در نوجوانی تصویری از اینده خودمون تو ذهن ترسیم می کنیم ....اون زنی که دوست داشتی مثه اش باشی چه جوری بود؟؟؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شیک .وپولداروخوشگل را می خواستم ....یا به شکل شغل عالی خودم یا شغل بالای شوهرم...وخودم خانه دار به نظرتون پولداری به دلیل شوهر بهتره یا پولداری خودزن؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
یک خانم دکتری بود ارزوی من بود ....البته این خانم شوهرنداشت وتنهایی مثه شاها زندگی می کرد خیلی با کلاس بود
اها من دوست داشتم قیافه این خانم عکس کاربری ام را داشتم خیلی خوشکله
اگه بهت بگم زن ایده آل نداشتم تو ذهنم باور می کنی؟ واقعا چیزی یادم نمی یاد
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
نه کلا شیطون بودم وقت این فکرارو نداشتم
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"