2777
2789

دوستان من دیروز ساعت تقریبا ۷ و نیم هشت بود داشتم می رفتم خونه تنها بودم و از یه مسیری اومدم که چراغ اینا نداشت البته ماشین زیاد رد میشه ولی خب کلا جاده حالت هست .بعد داشتم همینجور میرفتم برا یخودم خیلی ام خلوت بود بعد یه ماشینه اومد نور بالا هم زده بود کنار من وایساد منم اهمیتی ندادم بعد یهو دیدم یکی از توی ماشین میگه ببخشید خانم میتونم یه چند لحظه وقتتون رو بگیرم برگشتم توی ماشین دوتا مرد بودن اونی که حرف مقزد راحت ۲۷ ۲۸ سالش بود اونیم که هیچی نمیگفت راحت ۳۰ رو داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد فرض  کن من گفتم نه خیلی محکم گفتم اومدم برم بعد یهو دیوم صدای در اومد اصلا داشتم وقاعاس کته می کردم هیچکسم نبود هیجکش بعد یهو برگشت گفت یه لحظه وایسید بعد یخلیم محترم یود یعنی هرکسی بود راحت گول می خورد من برگشتم فگتم نه بفرما اگه ادرسی چیز یمخوای از کسی دیگه ای بپرس

بعد گفت الان شما منتظر کیس دیگه ای هستید اینجا؟یعنی من اینجوری بودم واااایایابختزحبتیحزتمینبت

بعد فگتم چی کیس جدید ؟گفتم ببین من خیلی سنم کمه ها 

بعد هی داشت میومد جلو منم هی داشتم میرفتم عقب بعد برگشت گفت چندسالتونه مگه منم گفتم به شما ربط ینداره گفت تیو رابطه اید منم جواب ندادم بعد گفت ۱۸ هستید گفتم خودت چی فکر میکنی بعد هی داشت نزدیک میشد منم گذاشتم روی دور تند و فقط اومدم بخدا یعنی

حالم بد بود میخواستم قدم بزنم حالمو بدتر کردن یعنی ادم امنیت نداره توی جامعه بخدا یعنی چی کیس من سنم خیلی کمه کاملا منظورشو متوجه شوم کیس جدید یعنی من کنار خیابون وایسادم ارهه خیلی واقعا اوضاع بدیه

اصلا نباید جواب میدادی یا وایمیسادی حرف بزنی.حالا اینا بچه بودن مرده گنده بودن که راحت میتونستن بندازنت تو ماشین...چه کارایی میکنید واقعا.ادرس هم میخاستن میگعتی بلد نیستم رد میشدی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

اخه شب تو تاریکی کنار جاده ،جایی که نور نداره ،جای پیاده رویه ؟؟؟؟؟ من با دوتا و نصفی بچه حرات نمیکنم برم هرجای دنیا هم باشی فرقی نداره اون وقت و ساعت اونجا امنیت نداره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم