شوهر من کارش آزاده از ساعت هشت میره تا دو و نیم، الان دوماه شده ک خیلی کارش کساد شده،حتی پول نداره که بره داروهاشو بخره( چربی داره) اما حاضر نیس از خابش بزنه،کلی اصرارش کردم ک بعد سرکار بره اسنپ،اما فقط وقتی میره ک دعوا راه بندازم، تازه اونم میاد خابشو میزنه تا اذان بعدشم دوساعت میره کار میکنه و برمیگرده.
💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
عزیزم خوابش از تنبلی نیست چربی خونش راعث خواب زیادش میشه من داشتم چربی خون واقعا کار خونه اصلا نمیتونستم انجام بدم هر جور شده داروهاشو رگیرین خطر داره
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب چه میشه کرد ازبی پولی ک بهتره.من خودم خیلی دوس دارم کارکنم مستقل باشم اما شوهرم اجازه کارکردن نمیده بهم میگه هرچی میخوای بگو خودم بگیرم