2777
2789

تعریف خاصی برام نداره 

عشق به معنی همراه زندگیم هست 

حالا تجربه هایی که داشتیم،خنده و ناراحتی ها،اخلاق و خصوصیت هاش،همشون برای من مجموعه ای از عشق هستن

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

عشق درد است درد!دردی که منجر به شب بیداری و هزارتا چیز دیگر میشود!آری عشق زجر است!عشق عذاب است!عشق به مانند سرطانی  است که در تمام بدنت متاستاز کرده و ریشه انداخته!

پ.ن:شاعر کی بودم من!!  

..el miedo es estúpido, arrepentirse también

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه تعریف خاصی براش گفت 

در عین تجربه کردنش در هر لحظه زندگیم نمیتونم با کلمات بیان کن 

ولی خب عشق یه نیروی خیلی خاص و منحصر به فرد در هستی هست که هر ذره ایی اون رو درک میکنه 

💙تو گرمِ سخن گفتن و از جام نگاهت///من مست چنانم که شنفتن نتوانم💙                                                                                                                                                                                                               

به نظر شما 

عشق فقط 

بین عاشق و معشوق هست؟

نه عشق مختلف هس من منظورم عاشق بودن هس

👌🏻😇

ببخشید میپرسم ولی 

چرا اسم کاربریتون galaxy گذاشتید ؟

به ماورا علاقه دارید؟

ی حال خوش مثل عطر رزهای سرخ 

شایدم بوی ادکلن ناب 

یا ممکنه حال خوب آدم برفی زیر طوفانی از برف

عشق یعنی ی لبخند از ته دل 

😔😔😔😔

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بله به فضا کهکشان جهان دیگر

چقد خوب 🐬❄️

به تاپیک های من نگاه کنید لطفا🙏🏻

اگر علاقه مند هستید به این موارد 

منابع و کتاب معرفی کنم بخونید🙏🏻🌈

تاپیک های خیلی خوب شما هم علاقه داری به ماورا کهکشان

بله 

۲ سال هست در زمینه بیداری معنوی و رشد روحی فعالیت میکنم و هدف های زیادی از جمله جاری ساختن عشق و نور در زمین 

بیداری کندالینی و فعال کردن ۱۲ رشته دی ان ای برای خودم و ساکنین مادر زمین دارم و کتاب ها و مراقبه های مختلف انجام دادم🙏🏻❄️✨

همه از راه خلق آمدند و آدمیان از راه عشق

عشق زندگیه(( : باعث میشه دنیا به حرکت در بیاد انسان ها به حرکت  در بیان 

کسی که صبح از خواب بیدار میشه شروع میکنه به زندگی کردن عشقه که وادارش میکنه

عشق به زندگی..به یه آدم خاص..به حیوانات.. 

فرقی نمیکنه...