2777
2789

این سن یکی از بهترین دوران های زندگیم بود.

الان تازه پشت سر گذاشتمش.

میتونم بگم:

برای خودت احترام قائل باش

از رو عقلت تصمیم بگیر نه هورمونات

برای هرچیزی اوقاتتو تلخ نکن

رویاهاتو بساز.هدف خیلی مهمه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ میشه ؟میترسم قبول نشم بدبخت بشم همههه هر حرفی خواستن تیکه ای بهم بپرونن

اره عزیزم با امید و علاقه ادامه بدی میشه.. به شرطی که خودتو اذیت نکنی هی انرژی منفی ندی خیال منفی نبافی... الان اینکاری ک داری میکنی ظلمه در حق خودت. درست و با قدرت بخون از اونطرفم بترکون

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بخار کنکور عذاب روحی و جسمی نمیدادم به خودم

واقعا الان که دارم به دوران کنکورم نگاه میکنم میبینم شیرین ترین روزهای زندگیم بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اره عزیزم با امید و علاقه ادامه بدی میشه.. به شرطی که خودتو اذیت نکنی هی انرژی منفی ندی خیال منفی نب ...

ممیدونید خوابم خیلییی زیاد در طول روز همش خوابم میاد نمیدونم دیگ چیکار کنم اصلا نمیتونم صبا زود بیدار شم😭😭😭

عزیزم من ۲۶ سالمه کلی کتاب و اینا ومشاوره گرفتم هزینه کردم دوماه خوندم برا کنکور الان اصلا دیگ دلم ن ...

ابجی جونم مطمئنی اینده ات تو درس خوندنه؟ رسالتت چیه؟؟؟ اونو پیدا کنی دیگه راه برات باز میشه خود به خو... اصلا هم نگران ‌سنت نباش ۲۶ سالته حالا دیر نشده که اینجوری میگی فداتشم❤

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعا الان که دارم به دوران کنکورم نگاه میکنم میبینم شیرین ترین روزهای زندگیم بود.

وآقای این شیرینیش کجاس دو دقیقه میری بیرون میگن واسه چی اومدی بروو درستو بخون نخونی سال بعد شوهرت میدیمااا دیگ این فضا رو ایجاد نمیکنیم😭😭😭😭