2777
2789
عنوان

متلک های دختر خالم

627 بازدید | 31 پست

به بهونه های مختلف بم بگه ترشیده 

مثلا یه نمونه اش ماجرا زن داداشم بود خونه شون بودیم میخواستم برا بابام صبحانه درست کنم برقا رفته بود هر کاری میکردم اجاق با کبریت روشن نمیشد گویا یه قلقی داش

حالا مجبور شدم زن داداشم بیدار کنم ساعت ۱۱ بود بش میگم اجاق روشن نمیشه برگشته میگه همونجا یه کاریش کن دوباره خوابید حالا من ناراحت شدم خب بابام قند داره باید صبحانش حاضر باشه زود اونوقت اون اونجوری گفت اعصابم خراب شد 

حالا دختر خالم پرسید چته امروز عصبی میگم هچی زن داداشم اینجوری کرد ناراحت شدم میگه اون هر چی باشه از تو بهتره ک داداشتو تور کرد و شوهر داره تو عرضه نداری😏

خب این حرفش چ ربطی داشت؟ 

واقعا که 

خودش رفته نامزد اون پسرخالم شده سوسابقه داره الافه🙂بع هعی ب من هیت میده

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از کلمه "ترشیده" و ادمایی مثل دخترخالت که فکر میکنن تنها هنر و هدف یه دختر ازدواجه متنفرممم

منم متنفرم 

مامانمم هست 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

الان خداروشکر تا یکسال آینده نمیبینمش ولی خب چیکار کنم من متاهل بشم کمتر هیت بگیرم از فامیل😑😑

چند سالته ؟ 

کم کم یاد میگیری جواب کوتاه بدی به آدما و تموم و تو ذهنت ارزش و بها ندی و هیت مردم به یورتم نمیشه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

یه کلام بگو،منم اگ میخاسم هرکسی روقبول کنم الان متاهل بودم همین براش بشه اگ آدم باشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ارتباطت رو کمتر کن ، و اهمیتی نده ...🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

دقیقا اینو باس بش میگفتم

ایندفه اگ گفت بگوبش

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

[QUOTE=394151186]سخته یکم چون مدام ضایع میشم تو این زمینه[/QUOکی باشه ک بخاد ضایت کنه؟ دستاورد خودش چیه؟؟ 

در پیله ترین حالت دنیا ‌‌‌‌‌آن شاپرک امید ماییم🍊🧡 پس بهند از فردا بیخبر😎😆