من ترم مهر یه درس داشتم که استادش دانشجو دکترا دانشگاه خودمون بود و اولین تدریسش تو دانشگاه خودمون بود درسشو ۲۰ شدم و گذشت تا من ترمبعد تو راهرو و آسانسور و اینا میدیدمش خودش میومد جلو سلام و احوال پرسی و بگمطرف ۳۵ سالشه و من ۲۲ سالمه دیدم یکی اولا خرداد تو وات پیامم داد و درخواستشو شر بسته گقت که گفتم نه بعد اون سه دفعه دیگه باز اومد جلو پیشنهاد داد اصرار که بریم کافه ای جایی همو ببینیم و بیاد دنبالم رد کردم خودش گفت یه خونه دارم ولی تجهیز نیس و با مامان باباش زندگی میکنه ماشین ام داره
دوباره دو هفته قبل پیام داد و من بهش گفتم پسری که دنبال رابطه جدی باشه و قصدش ازدواجه تاحالا زنش و گرفته پسرای سن بالا میگردن دنبال دختر کوچیک تر خودشون که دختره بگه این موقعیتش خوبه حالا باهاش آشنا شم به ازدواج میرسهولی بعد یکی دوسال پسره ولش میکنه و میگه من آماده ازدواج نیستم و هدفشون سرگرمیه بیشتر بعد منو زد بلاک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان دیروز انتخاب واحدمون بود و من ترمآخرم دیگه و میدونست من درسی رو که دارم دوترم قبل پیش نیازشون پاس کردم حالا دیدم دوتا سکشن ارائه دادن دوتاش با اینه و بگم یکم کینه ایه میشناسمش چیکار کنم؟