یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا الان که دارم به دوران کنکورم نگاه میکنم میبینم شیرین ترین روزهای زندگیم بود.
دقیقا.. الان میبینم میتونستم اونموقع کیف کنم، خودسازی کنم و و... نه ک از دبیرستان این استرسو بندازم به جون خودم..نکته مثبتش اینه بچه هامو بلدم چیکار کنم اونا غصه نخورن حداقل😂
وآقای این شیرینیش کجاس دو دقیقه میری بیرون میگن واسه چی اومدی بروو درستو بخون نخونی سال بعد شوهرت می ...
🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
شرایط متفاوته دیگه
من اصلا زندگیم از روال عادی خارج نشد ولی اینکه دارم واسه هدفم تلاش میکنم برام لذتبخش بود
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من اگه الان برمی گشتم 17 سالگی یعنی دقیقا دیپلم گرفتم به جاب درس خوندن و رفتن سرکار تمام تلاشم می کردم از ایران خارج بشم و اونجا شروع کنم درس خوندن و زندگی کردن
بهت قول میدم اگه جا نزنی به بهترین رتبه میرسی فقط تلاش تلاش تلاش ۶ماه به خودت سختی بده
چیکار کنم صبا اصلاا نمیتونم بیدار شم با اینک شبا ۷_۸ساعت میخوابم در طول روز کسلم همش از خواب مث خرس بیهوشم😭😭😭کلی استرس دارم همش فامیلامون زنگ میزنن میگن میخونه و اینا از حرفاشون از اینو اگ قبول نشم خیلی تو خونه هم اذیتم میکنن باید قبال شم چیزی ک دوس دارم ولی خواب و کند خونی و تنبلی و اینهنه بی حوصلگی هم رفته رفته بیشتر میشه و نمیدونم چیکارشون کنمم بخدا روزام داره زهر میگذره اگ نخونمم😭😔
برای من سنی بود که با همسرم ازدواج کردم وخیلی لحضات و دوران شیرینی داشتم .راستش الحمدالله اونقدر این بازه زندگیم تا به الان پر از لطف و رحمت خدا بوده که عمیقا آرامش وخوشبختی رو حس کردم .اما درمورد نوجوانی یه نصیحت میکنم