2777
2789
ابجی جونم مطمئنی اینده ات تو درس خوندنه؟ رسالتت چیه؟؟؟ اونو پیدا کنی دیگه راه برات باز میشه خود به خ ...

همش احساس میکنم بی فایده ام هدفی ندارم هدفمو تو درس خوندن میبینم ک اونم علاقه ندارم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرا  دوست نشو  وقتتو  هدر دادی احساساتتم  تماما نابود  کردی   اینو کسی بهت میگه  ک  ۳ الی ۴ سال  بزرگتره    ن اینکه ده سال باهات اختلاف داشته   باسه 

خوب  و منطقی واسه  زندگیت تصمیم بگیر

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
چیکار کنم صبا اصلاا نمیتونم بیدار شم با اینک شبا ۷_۸ساعت میخوابم در طول روز کسلم همش از خواب مث خرس ...

عزیزم به خدا درکت میکنم این دوره را من هم داشتم 

به نظرم من اینقدر بخون که به همه نشون بدی موفق شدی 

اآخه بدون درس مگ میشه بدون پشتوانه ؟البته از لحاظ مالی

بله میشه راهش پیدا کن تو این کشور بدون پارتی نمیشه  کار درست ووحسابی پیدا کرد حالا تو دکترا داشته باش

زندگی منشوری است در حرکت دوار
همش احساس میکنم بی فایده ام هدفی ندارم هدفمو تو درس خوندن میبینم ک اونم علاقه ندارم 

خب علاقه ات پیه هدف اصلیت چیه عزیزم؟ درس خوندن هدف نباشه برات عزیزم..درس خوندنو فقط راه رسیدن به هدفت بذار اینجوری قدرت میگیری

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ااگ خانوادهدهی بهت بگن نهایت دوسال تو خونمونی؟🥺

من تو شرایط شما نیستم که بدونم چه روابطی دارید و چرا و تحت تاثیر چه فرهنگ و شرایطی اینو میگن

شما با توجه به شرایط خودتون زندگی کنید

خب علاقه ات پیه هدف اصلیت چیه عزیزم؟ درس خوندن هدف نباشه برات عزیزم..درس خوندنو فقط راه رسیدن به هدف ...

هدفم اینک ک دلم میخواد کار کنم شاغل باشم دستم تو جیب خودم باشه 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
برای من سنی بود که با همسرم ازدواج کردم ‌‌‌‌‌‌و‌خیلی لحضات و دوران شیرینی داشتم .راستش الحمدالله اون ...

یعنی شما ک اونموقع میگید خیلی خوب بود اگ برمیگشتید عقب ازدواج نمیکردید؟