2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هنر ذاتیه 😎

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نظر همه برام بی اهمیته

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
همین یه کار رو اکه واقعا انجام بدیم حال دلمون همیشه خوبه و طول عمرمون دوبرابر میشه بخدا 

دقیقا .‌..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حالا جدا از شوخی و حتی شعار دادن بگم

لازم نیست خیلی بی دغدغه باشی یا دنبال چیزای بزرگ باشی که حالت خوب باشه. 

اگه خودتو با کارهای کوچولویی که دوست داری سرگرم کنی و به خودت پیام های منفی مثل حالم بده، نمیتونم، نشد، چه قدر بدبختم و...ندی حالت خوب خوب خوب میشه.

مثلا من هفته پیش خیلی فشار روم بود.چون شعر آرومم میکرد اومدم تو گوشیم هرچی شعر بلد بودم تایپ کردم موقع بیکاریم.هم حالم خوب شد هم سرگرم شدم

شکرگزاری هم بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی تاثیر داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻