2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خا من موهام تا زانو بود از موی خواهرم اومد تو سر من منم عروسیم نزدیک بود چاره ای نداشتم     ...

کامن میزنی؟ نکن خواهر من شاید شپشت از بین بره ولی بیماریه پوستی میگیری هم موهات میریزه کچل میشی شپش شامپو مخصوص داره بدون درد و خونریزی😁

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره چون نرم کننده است  مو رو لیز میکنی اره همون جوری بشین شونه کن میکنه تخم هارو ولی ریزش مو ...

پس اگ باید ازریشه بزنم بجای لطیفه روغن ارگان میزنم ک مضر هم نباشه ریزش مو بگیرم

چون من بعد4روزم ک موهام شونه کنم فقط یه دونه مو میاد اصلاااا ریزش ندارم ازای نظر راحتم

ولی وای ب حال اینکه یکم چشمت باز کنی دیه هیییچی  حتی یه قطره نباید بره توچشمت

باشه عزیزم حواسمو جمع میکنم  

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
پس اگ باید ازریشه بزنم بجای لطیفه روغن ارگان میزنم ک مضر هم نباشه ریزش مو بگیرم چون من بعد4روزم ک م ...

اهان

منم ریزش مو نداشتم از ی بنده خدا شپش گرفتم 

هرکاری کردم نرفت

حنا زدم سرکه زدم سس مایونز و.... 

بعد اخری لطیفه دو سه بارم بیشتر نزدم داخل حموم شونه کردم بعد دفعه سوم دیگه سرم تمیز شد

ولی هنوز ک هنوزه موهام خیلی میریزه

اهان منم ریزش مو نداشتم از ی بنده خدا شپش گرفتم  هرکاری کردم نرفت حنا زدم سرکه زدم سس مای ...

بازهمین ک دیه شپش نداری خیلی خوبه

خیلی چندشه

میچسبه 

ازش متنفرمممم همیشه میترسیدم ک دچارش بشم اخرشم شد

چطوری درمان شد؟

اون علاوه بر سر تو ناحیه تناسلی هم رفته بود ...درمان موضعی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
عزیزم منو خواهرم از خاله م اینا گرفتیم😒😡 جفتمون موهامون تا پایین تر از کمرمون بود...موهای من خیلی ...

ممنونم عزیزم خداکنه برای منم جواب بده 

خیلی خسته شدم باردارم شکمم بزرگ شده خیلی اذیتم همش خم شم و تصویر بچم بگردم 

راستی شما از کجا متوجه میشدین هنوز هستن؟ من قبلا شونه میکردم میریختن، اما الان نمی‌ریزد چیزی 

دخترم که هنوز داره متاسفانه روزی دو بار نگاشون میکنم 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ممنونم عزیزم خداکنه برای منم جواب بده  خیلی خسته شدم باردارم شکمم بزرگ شده خیلی اذیتم همش خم ش ...

برای من ک شونه میزنم هیچی نمیریزه

فقط موهام ک اتو کردم دیدم روساقه موهام تخم شپش هست

بعدشوهرم ک دقیق نگاه کرد دید اره همه جای سرم هست