2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست

میگن اسپند رو بکوب بجوشون خوبه 

سس مایونز بزنی ب موهات روز بعد سرت رو بشوری 

اسپری حشره کش ب موهات بزن بعد از یک رب سرت رو بشوری

ی سری اسپری حشره کش مشکی هست سوپر مارکت ها دارن اون رو بزنی ب موهات روز بعد بری حموم تا مدت ها راحتی 

سرکه رو با نمک قاطی کن بریز رو موهات تا صبح بمونه سرت رو بشور

دوستان همه اینا رو تو مدرسه خواهرم مدیرشون گفته بود من فقط از اسپری مشکی جواب گرفتم.

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوسیون شپش بخر بزن

اصلا نترس  خودشو تخمش میسوزه

بعد از فرداش موهاتو سس بزن با شونه شپش شونه کن ملاحفه شونه روسری هرچی روش میخوابی یا پوشیدی هم بشور بذار افتاب

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
عزیزم منو خواهرم از خاله م اینا گرفتیم😒😡 جفتمون موهامون تا پایین تر از کمرمون بود...موهای من خیلی ...

آره خواهر منم این روش رو امتحان کرد فقط به حنا نصف استکان روغن اسطوخودوس اضافه کرد میگن دشمن شپشه 

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!
اره خیلی موهام نمیخاره  فقط همین جوری ک موهامو شونه میزدم یکی رو ساقه موام دیدم بعدک شوهرم نگ ...

منم داشتم اصلا نمیدونی چه حالی بودم اینارو که زدم باورم نمیشد همشون مردن خداروشکر، خونه رو هم باید مرتب جارو بکشی و رو بالشتی هاتو بشوری ها،توی خونه هم همه باید از اینا استفاده کنن از لوسیون و شامپو

تخما بمونه دوباره تبدیل میشه به شپش 

واااای ازهمین میترسیدم🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

چون شونه رو خریدم یکی ازموهام ک روش تخم شپش بود تودست گرفتم هرچی شونه روش زدم تخم شپشه از شونه رد میشد😑اصلا کنده نمیشد ک با شونه بره

فقط سم ها جواب میدن فقط

آره .خاله ام همینو میگفت چون بچه اش ۵ سالش بود پودر مورچه تارو مار گرفت زد ب موهای بچه اش راحت شد

منم داشتم اصلا نمیدونی چه حالی بودم اینارو که زدم باورم نمیشد همشون مردن خداروشکر، خونه رو هم باید م ...

شکرخدا یه پسر دارم چندوقت پیش کچلش کردم مو نداره ک بچسبه بهش

شوهرمم دیشب رفت کچل کرد😂ازترس

وقتی که شامپو بزنی اونا هم میمیرن ولی چون چسبنده ان باید هرروز شونه ریز بکشی واتو مو 

گاهی ممکنه نمیرن اگه میمردن که این همه تو دستورات نمیگفتن حتما جدا بشه 

اتو مو موهارو خراب میکنه در طولانی مدت