2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 95 پست
شامپو مخصوصشو بگیر بعدشم یکی باید تو موهات بگرده هر چی تخم شپش هست رو در بیاره  لوازمتم همه با ...

اگ شامپو بزنم ک شپش ها بمیرن و تخم هاش پوچ بشن 

ولی چون موهام خیلی پُر و فرهست نتونم شونه بزنم اشکالی نداره خودش میریزه

یااینکه بازم میمونه میشه شپش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو داروخونه همین جوری بهم نمیدن؟

میدن ولی دکتربری قشنگ بهت همه چیو میگه و همه چی میده داروخونه شاید با اون شامپو نرن..من تابستون همین وضع بودم کلییی خرج کردم و داروخونه و هر کاری بگی که یکی گف حنا یوی گف اسپند یکی گفت سس مایونز و رفتم داروخنه شامپو داد و اخرش دکتر رفتم 

اول شامپو بخر بزن بعد کامل با سشوار خشک میکنی بعد اتو مو بکش تخم ها از بین بره تا یک ماه هردوروز یه ...

اگرهم کسی رو داری که برات وقت بزاره تخم دربیاره اول روغن زیتون بزن بعد تخم هذ براحتی درمیان

اگ شامپو بزنم ک شپش ها بمیرن و تخم هاش پوچ بشن  ولی چون موهام خیلی پُر و فرهست نتونم شونه بزنم ...

باید حتما همه تخم هارو در بیاری یکی بمونه باز میاد شپشت

امضا داره اسفالت میشه لطفا دور بزنید...🚜
شنیدم میگن نرم کننده بزاری رو‌موهات از بین می‌ره.یه هفته پشت سر هم برو‌حموم به مدت ده دقیقه نرم کنند ...

بعد هر روز لباسهای تنتون وملافه ها و و پتو و رو بالشی ها رو به مدت یه هفته با آب داغ بشور و جلوی آفتاب یا بخاری خشکشون کن.تا اگه تخمی چسبیده بهش از بین بره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
اگ شامپو بزنم ک شپش ها بمیرن و تخم هاش پوچ بشن  ولی چون موهام خیلی پُر و فرهست نتونم شونه بزنم ...

نه عزیزم شامپو فقط شپشهای زنده رو از بین میبره رشکا شاید پوک شن ولی همچنان به ساقه موهات چسبیده یکی با حوصله حتما باید برات جداشون کنه دو سه بار باید تکرار کنی فقط شامپو رو بیشتر از دوبار به فاصله یک هفته نزن 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

حتما باید با حوصله شونه بزنی 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
واقعا تاثیر داره عزیز؟ رو موی مشکی هم قرمز میشه بنظرتون 

عزیزم منو خواهرم از خاله م اینا گرفتیم😒😡

جفتمون موهامون تا پایین تر از کمرمون بود...موهای من خیلیییی پرپشت بود

کلی حنا درست کردم و گذاشتم دو سه ساعت بمونه

بعد کل موهامو بهش آغشته کردم و نایلون پیچیدم دورش و شب تا صبح رو موهام بود

یدونه شپش و تخمش نموند

به یکی دو نفرم پیشنهاد دادم نتیجه گرفتن

بعدش میتونی موهاتو مشکی کنی

فقط حتما باید شب تا صبح بمونه رو موهات

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
عزیزم لوسیون ضد شپش پریم و شامپو ضد شپش اینارو بزن سه سوته مردن نگران نباش زود متوجه شدی زودم میرن❤️

اره خیلی موهام نمیخاره 

فقط همین جوری ک موهامو شونه میزدم یکی رو ساقه موام دیدم

بعدک شوهرم نگاه کرد گفت مرتب توموهات هست