2777
2789
عنوان

شپش توی سر😭😭😭

1108 بازدید | 95 پست

واای بچه ها تورو خدا کسی راهی نداره ک زود درمان بشه

موهام خیلی بلنده و پُره عروسی داداشمم هست اصلا نمیتونم کوتاهش کنم

شپش زده چندتا تخمش توموهام پیداکردم 

چیکار کنم ک زودی ازبین بره😭😭دارم دیوونه میشم بس اعصابم خرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آب سرکه آبکش کن ..بقیه بدنت رو هم چک کن حتما که جای دیگه ای نباشه 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

منو دخترم دو ماهه درگیرشیم   

رنگ بذار میگن میرن 

من که باردارم نمیتونم رنگ کنم 

نمیدونم از کجا گرفتیم اصلا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

شامپو مخصوصشو بگیر بعدشم یکی باید تو موهات بگرده هر چی تخم شپش هست رو در بیاره  لوازمتم همه با اب گرم بشور و اتو کن از بین میره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

شنیدم میگن نرم کننده بزاری رو‌موهات از بین می‌ره.یه هفته پشت سر هم برو‌حموم به مدت ده دقیقه نرم کننده بزار رو‌مووهات و بعد خوب با شونه مخصوص شپش که داروخانه ها دارن موهاتو خوب خوب شونه کن 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
فقططططط حنا ولی رنگ موهات قرمز میشه😂

واقعا تاثیر داره عزیز؟ رو موی مشکی هم قرمز میشه بنظرتون 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

داریوش هست که خیلی تاثیر داره بری داروخانه بهت میگه 

سس سرکه تایید بزنیم خوبه برای خود شپش 

برای اون تخماشم اتو مو اگه داری بده همسرت یا خواهری کسی واست بکشه از ریشه همرو میسوزونه بد بشینه برات دونه دونه بکششون بیرون