2777
2789
عنوان

مامانایی که کلاس اولی دارین

1171 بازدید | 42 پست

سلام دوستان چجوری با بچه هاتون تمریین میکنین که توذهنشون بمونه من واقعا کلافه شدم با دخترم تمرین میکنم میگم یاد میگیره فرداش یادش میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم آمادگیه ولی شروع کردم خودم کتاب اول رو تمرین میکنیم

تو خوندن مشکل داره یا نوشتن؟

درمانش فقط و فقط صداکشی هست

حروفات رو کامل بشناسه صداکشی میکنه و دوتا دوتا میخونه

مثلا آسِمان بهش بگو بخش کنه و صدای اول و آخر رو بگه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

حروف ها رو؟؟خب باید بفهمه‌.اگه حفظ میکنه ک یادش میره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
فکر کنم فقط با تکرار زیاد میشه،پسر منم پیش دبستانیه،الان دارن حروف الفبا و اعداد یاد میدن.خیلی یادش ...

خب تا میاد یاد بگیره میرن درس بعدی تو خونه هم مثل مدرسه یاد نمیگیرن بنظرم 

هفته ای چندتا بهش یاد میدن؟معلم پسر من هفته ای یه خرف یاد میده اونم هردفعه تمام حروف رو دوره میزاره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

پیج های کلاس اول خانم روحی رو دنبال کن .تو تلگرامم کانال داره

هفته ای چندتا بهش یاد میدن؟معلم پسر من هفته ای یه خرف یاد میده اونم هردفعه تمام حروف رو دوره میزاره

ن بابا معلم دخترم هفته ای دوتا حرف اصلا دوره هم ندارن

آره  دختر  من   فارسی   ۶ درس  عقبه☹️☹️☹️

به خدا  منم  کلافه  شدم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍