مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 عنوان سلام من لک دارم رو کمر و شونهام نوره بزنم خوبه مورو زبر و پرپشت نمیکنه ؟ 2461 بازدید | 68 پست یکدفعه پشتم شبیه مردا نشه😐ی نفر راهنمایم کردنوره حنا قاطی کنم بزنم رو لکامن پشت مو نداره پرز هستش بزنم مو زیاد سیاه نمیشه چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕 1400/10/05 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zat عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2957 فک نکنم اتفاقا بلغم رو هم میکشه بیرون نوره ولی با قاشق چیزی بزن به خودت من با انگشت زدم ایندفعه یهو خیلی گذشت پوست انگشتم نازک شد دیگه بقیه حموم مثل فلجا بودم🤌🙄خیلی میسوخت
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 نه اتفاقا کم مو میشی ،موها نازک میشه هیچ مو پشتم نیست یکدفه زیاد نشن ولی میگن خیلی جواب میده واس لک چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 فک نکنم اتفاقا بلغم رو هم میکشه بیرون نوره ولی با قاشق چیزی بزن به خودت من با انگشت زد ... میترسم بزنم پور مو بشم بدبخت شم چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
zat عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2957 میترسم بزنم پور مو بشم بدبخت شم نه اتفاقا موبر و نوره پر مو نمیکنه اتفاقا نوره ثواب هم داره خیلی زیاد
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 12364 هیچ مو پشتم نیست یکدفه زیاد نشن ولی میگن خیلی جواب میده واس لک نه اصلا نترس خیالت راحت ولی چه جوری میخوای به کمر بزنی اخه خودت😐من همه جا زدم بجز کمر. ،سفید هم شده بودم تازه😀
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 نه اتفاقا موبر و نوره پر مو نمیکنه اتفاقا نوره ثواب هم داره خیلی زیاد یعنی بزنم مو پشت تغییر نمیکنه دیگ شما رو صورتتون امتحان کردین؟ چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 12364 نه اتفاقا موبر و نوره پر مو نمیکنه اتفاقا نوره ثواب هم داره خیلی زیاد میگم نوره با از این موبر ها که داروخونه میفروشه فرقش چیه ؟
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 12364 یعنی بزنم مو پشت تغییر نمیکنه دیگ شما رو صورتتون امتحان کردین؟ صورت 😐😐😐😐😐
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 نه اصلا نترس خیالت راحت ولی چه جوری میخوای به کمر بزنی اخه خودت😐 من همه جا زدم بجز کمر. ،سف ... مامانم دیگ فقط مو پشتم زیادنشه شما گفتین یکم خیالم راحت شد🥲 چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
zat عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2957 یعنی بزنم مو پشت تغییر نمیکنه دیگ شما رو صورتتون امتحان کردین؟ نه گلی جان من هنوز مجردم قفل اصلاح صورت هنوز برام باز نشده 🤣ولی رو دست و رو شکم امتحان کردم من اولا دستمو فقط تیغ میکشیدم بعد هی پر پشت ترو ضخیم تر میشد خواهرم گفت موبر یا نوره بزن چندباری زدم هی نازک تر میشه و شنبه یکشنبه در میاد خیلی بهتره
مببینام مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 664 صورت 😐😐😐😐😐 اره میزنن چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
zat عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2957 میگم نوره با از این موبر ها که داروخونه میفروشه فرقش چیه ؟ نوره دقیقاااااااااااااا همون ترکیب سنتی هست که از قبل مونده ولی موبر یکم مواد شیمیایی و اینا قاطیشه