2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم خطرناک نباشه واست؟  خوب تحقیق کن قبلش

والله خیلی از سقط با قرص میترسم با قرص اورژانسی باردار شدم و اصلااااا شرایط نگهداریشو ندارم،خیلی حالم بده ساکشن برای اوایل بارداری روش خوبیه تا جایی که میدونم،خدا ازشون نگذره فک کنم اثر قرصها رو اوردن پایین تو شوکم🥺من هنو تو استرسای اولی موندم ک😭

اره میشناسم ولی نمیتونم بگم اولا گناه داره دوما دکتر رو میگیرن مطبش رو هم تخته میکنن اینجا کسی نمیتو ...

من نمیخام کسیو تو دردسر بندازم که فقط میخام بدونم کسی،متخصصی این کارو انجام میده،در ضمن من تو سونو حاملگیم پوچ بود مونده چندروز دیگه ولی باز من نه میخام صبر کنم نه با قرص سقط کنم،کسی که میشناسین ماماس و غیر قانونی؟

من نمیخام کسیو تو دردسر بندازم که فقط میخام بدونم کسی،متخصصی این کارو انجام میده،در ضمن من تو سونو ح ...

با ساکشن قانونی اصلا نداریم ماما هس تو مطبش انجام میده اگه حاملگیتون پوچ باشه که خودش سقط میشه 

با ساکشن قانونی اصلا نداریم ماما هس تو مطبش انجام میده اگه حاملگیتون پوچ باشه که خودش سقط میشه 

همون خودش به راحتی سقط میشه؟دکتر که گفت باید قرص بخوری اگه تا چندروز چیزی دیده نشه 

نه قرص اورژانسی خطا نداره  شاید فاسد بود

همین الان ی سرچ کنید،اولا خود قرص از صد نفر ۹بارداری داره،بعدم ی سرچ کنین چند نفر با قرص باردار شدن،هیچ روشی بی خطا نیست،خدایی نکرده سرتون میاد قضاوت نکنین،من همون لحظه یک ساعت نشده رفتم گرفتم خوردم خیلیم زود و درست خوردم

همین الان ی سرچ کنید،اولا خود قرص از صد نفر ۹بارداری داره،بعدم ی سرچ کنین چند نفر با قرص باردار شدن، ...

سلام خانومی لطفا جواب منو بده ی جا دیدم گفته بودی بچت نوزاد ک بود چشمک میزد، من الان بچم اینجوریه و دارم دق مرگ میشم، مشکل بچتون چند ماهگی حل شد و اینکه خدایی نکرده تشنج بود یا ن طبیعی بود 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
سلام خانومی لطفا جواب منو بده ی جا دیدم گفته بودی بچت نوزاد ک بود چشمک میزد، من الان بچم اینجوریه و ...

عزیزم ببخشید من خیلی دیر به دیر سر میزنم،پسر من تا یکسالگی ترک کرد،مثلا خیلی هیجانی میشد،شروع میکرد به پلک زدن ک من دو بار بردم متخصص و نوار مغزی چیزی نشون نداد و چون سیرطبیعی رشدشو طی کرد دیگه نگران نشدم،الانم ۵سالشه و خداروشکر مشکلی نداره،امیدوارم مشکل پسر شمام حل شده باشه♥️

عزیزم ببخشید من خیلی دیر به دیر سر میزنم،پسر من تا یکسالگی ترک کرد،مثلا خیلی هیجانی میشد،شروع میکرد ...

عزیزم بچه منم تا یکسالگی این جور بود منم دوتا متخصص بردم و نوار مغز خوب بود وو ب لحاظ تکامل ی کم تاخیر داشت اما الان مث همه بچه های دیگست. اما الان ی مدل دیگه چشمک میزنه. دوتا چشماشو رو هم فشار میده 😑

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏