2777
2789
عنوان

تاول کف پای دختر دوسال و نیمه

235 بازدید | 11 پست

دخترم سه روز پیش یهویی انگار کف پاش و یکی رو پاشنه انگار پشه خورد و همش میگفت میخواره درد میکنه و دیروز دیدم همون انگار جوش بود شد تاول خیلی بزرگ کسی میدونه چیه عکسشم میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چی کار کردی ساس هاتون رفت من یک نوزاد و یک پسر چهار ساله دارم بیچاره شدم

نمیدونم عزیزم ساس نداشتیم، اما اتاق خواب که توش میخوابیدیم عوض کردیم تو یک اتاق دیگه میخوابیم، ووو دکترربهم گفت تک اتاق خوابی که میخوابین حتما تشک پشمی هست که اینا باعث مایت میشه و راست هم گفت. پتو و تشک که تو کمد دیواری هست اصلا تو یکسال استفاده نمیشه مایت میفته که باچشم دیده نمیشه فقط بدن میخواره