2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که تو عمرتون خوندین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 52 پست
حتمن سر میزنم ممنون ک ترویج فرهنگ میدی گل🌺🌺

اره گلم حتما بخون

تاپيكاي جدا هستن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بله.. رنج و درد همیشه با مردم سرزمین من عجین بوده.. ما از دور فقط زیباییها رو میبینیم نه سختیها.. مم ...

دقیقا همینطوره ، هیچ وقت فکر نمیکردم چه داستان های ناراحت کننده ای پشت قالی های قشنگ دستباف کرمانی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرادی کرمانی بی نظیره

من تقریبا همه کتابهاشون رو بعد از خوندن کتاب شما که غریبه نیستید خریدم و خوندم و حظ کردم ☺️ 

عاشق نثر روان و نوشتن با لهجه قشنگ کرمانیشم و حس میکنم دقیقا کنار نویسنده داستان تمام اون صحنه هارو میبینم از بس که جزییات رو خوب توصیف کرده 

قربونت عزیزم. نی نی حتما بیداره که بیداری    

اين بچه روزيك دنيا اومده عهد بسته ساعت ٤ صبح بخوابه هر شب😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کتاب چراغ ها را من خاموش میکنم رو چند سال پیش وسط یه بحران از زندگیم خوندم وکلی بهم آرامش داد.

کتاب حس خوب با هم بودن کلی چیزای مفید راجع به ارتباط با دیگران بهم یاد داد و کلا نوع ارتباطمو عوض کرد.

کتاب من پیش از تو بصورت صوتی اونم نمایشنامه صوتی(هرشخصیت صدای متفاوتی داره و همه کتاب رو یه نفر نمیخونه) با دوستم همزمان شروع کردیم عاااااالیییی بود کاملا غرق در داستان بودیم.دقیقا تا یک سال بعدش دربارش حرف میزدیم.