2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم

1091 بازدید | 54 پست

خسته شدم از بچه داری.نمیتونه هیچ کدوم از کارایی ک دوس دارم انجام بدم.بخاطر شیطونیاشون نمیتونم جایی برم بمونم حتی خونه مامانم.حس میکنم افسرده شدم

دوتان ی ۷ساله و ی دوساله

اصلا آرامش ندارم مخصوصا با وضعیت مدرسه ها و بچه کلاس اولی

دلم برات تنگ شده بابا🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوصله نداری یدونه می‌آوری فقط 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

حق داری خسته باشی .اما به خودت و بچه ها سخت نگیر تا راحت تر بگذره .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خیلی کلاس آنلاین سخته 

آره خیلی سخته اعصاب نمونده برامون ولی حضوری خیلی بدتر وپر استرس تره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

منم همینطور 

خیلی خیلی خسته م 

یه پسر شیطون ۱۹ ماهه

منم افسرده شدم

خونه هر کس میرم بعد ده دقیقه غیرمستقیم جوابمون میکنن

با اینکه همش سر پا و بالاسرشم که خراب کاری نکنه

اون موقع که میخواستی به دنیا بیاری باید به فکر بودی عزیزم نه الان

الان فقط باید صبوری کنی

خصوصا واسه دومی که خیلی کوچیکه ❤️❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰