2777
2789
عنوان

حالم بده 💔5 دی..

469 بازدید | 24 پست

کاش میشد بنشینی و تا صبح دعا کنی و بگی نکن ای صبح طلوع 

خیلی سخته شب همه چی داشته باشی و صبح نه خبری از خانواده باشه نه زندگی و خونه همه چی خراب شده باشه 

خستم کاش میشد و نشست گریه واسه مظلومیت همشهری هام

50000اگه گل کنار هم بگذاری میبینی خیلی طولانی میشه زلزله بم 50000 تا گل رو از ما گرفت💔

حالم بده کاش بود تا بهش بگم چقدر دلم میخواست یکبار ببینمت بابا💔 

فردا سالگرد زلزله بم زلزله ای که تو اوج مظلومیت و بحران گذشت 

شهر ما سینما نداره در حال حاضر شهر بازی تا 2 سال پیش نداشت خیلی از بچه ها وقتی یتیم میشن وقتی نه مادر براشون میمونه نه پدر نیاز به لحظه ای خنده دارن¡

دلم داره آتیش میگیره 

شاید درک نکنید 

میشه برای شادی روح تمام اموات یک صلوات بفرستید 

برای همه کسایی که 5 دی سالروز پر کشیدنشون بود💔

خیلی ها رو میشناسم مادر بچه 5 ماهه اش رو خودش با دستاش در حالی که نفس نمیکشیده با باباش در آوردن  از زیر اوار و،..  💔

ممنون

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زلزله بم حادثه ای بود که هر بار با شنیدن داستان یکی از قربانی ها اشک در میاد برای این همه مظلومیت... ...

خیلی💔شاید چند سال گذشته باشه ولی واسه مادری که بچه نوزادشو از دست داده باشه انگار همین دیروز و هنوز بچه اش رو زنده تصور میکنه

.
خیلی تلخه همچنین منم توی زلزله بم بابا بزرگم فوت شده هر سال که 5 دی میشه خیلی دلم میگیره💔

خدا بیامرزتشون 

واقعا خیلی حادثه بدی بود💔

نمیشه وصف کرد حتی واقعا نمیشه گفت ازش و اشکت در نیاد 😭

.

دردناکه زلرله

من توی زلزله بم نبودم

ولی هر بار که ریشتر زلزله بالا میره یه لحظه چشام بسته میشه و بم میاد جلو چشمم

و تازه میفهمم دنیا اصلا مهم نیس 

ارزش نداره 

😔

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خدا همه رفتگان زلزله بم و زلزله رودبار و بیامرزه واقعا هیچ مرگی دردناک تر از زلزله نیس 😔

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من ی فیلم بود بیدارشو مژگان فکنم

اون که بهناز جعفری توشه

اصلا وقتی دیدم حالم خراب شد 

یکی از بچه های بم تعریف میکرد

میگفت شدت زلزله اینقد زیاد بود 

که تا زمین بیاد تکون بخوره برگرده سر جاش دیوارا فرورریخت😔