2777
2789
عنوان

حالم بده 💔5 دی..

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 24 پست
چقدررر سخت🙂💔

سخت تر از تصور 

مامانم یک دختر خاله داره دختر 1 سالش زیر اوار خودشون درش میارن بچه معصوم فوت کرده بوده حتی ما پارسال دیدیمش میگفت من هنوز باورم نمیشه بهار نیست کی گفته بهار من فوت شده بهار هست با گریه داشت میگفت خیلی دلم آتیش گرفت💔

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردناکه زلرله من توی زلزله بم نبودم ولی هر بار که ریشتر زلزله بالا میره یه لحظه چشام بسته میشه و ب ...

واقعا شب خوابیدی خوشبخت ترین دختر دنیا فردا بلند شدی اصلا نمیدونستی برای مامانت گریه کنی یا بابا یا خواهر و برادرت  خیلی سخت بود💔💔💔

.
خدا همه رفتگان زلزله بم و زلزله رودبار و بیامرزه واقعا هیچ مرگی دردناک تر از زلزله نیس 😔

واقعا حتی من زنداییم تعریف میکنه میگه وقتی بالای سر برادرش بود یهو دید یک خانم گریه کنان اومد خودش رو با چادر انداخت روی یک نفر داشت گریه میکرد به حساب دخترش فوت شده چادر رو کشید دخترش رو بغل کرد وقتی رفت 6 تا النگو دختر معصوم نبود😐

خیلی ها تو زلزله بم کمک کردن خیلی ها که بم دوباره سر و پا شد ولی بعضی ها از شهر های دیگه گاهی سو استفاده میکردن 

.
خیلی💔شاید چند سال گذشته باشه ولی واسه مادری که بچه نوزادشو از دست داده باشه انگار همین دیروز و هنوز ...

من کسی رو میشناختم که خودش بیرون بوده وقتی زلزله میاد سریع میره سمت خونشون تا میرسه خونه جلوی چشماش فرو میریزه....مامان و باباش و برادرش و زن برادرش میمیرن فقط دختر کوچولوی برادرش زنده میمونه انقدر داستانش غمگینه که هنوزم با یاداوریش اشک میریزم  

این کاربری دست دو نفر هست

این رو حدود ۱۸ _ ۱۹ روز پیش دیدم....

پیگیری کن اگر واقعا استعداد داشته باشی و قسمت بشه , اولین کارِ حرفه ایت رو شروع کنی   

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍
این رو حدود ۱۸ _ ۱۹ روز پیش دیدم.... پیگیری کن اگر واقعا استعداد داشته باشی و قسمت بشه , اولین کارِ ...

یک دنیا ممنون ازتون

خیلی لطف کردید انشاءالله  بتونم روزی جبران کنم❤❤❤❤❤💛💛💛🌹🌹🌹

.
یک دنیا ممنون ازتون خیلی لطف کردید انشاءالله  بتونم روزی جبران کنم❤❤❤❤❤💛💛💛🌹🌹🌹

خواهش میکنم , برات آرزوی موفقیت دارم ♥️⁩

حوصله ندارم تاپیک بزنم ... کسی هست بیاد با هم یه چنل بزنیم تو تل.گرام؟                                                                                                                                      کاربری خودم ( موطلایی ) بود ، تعلیق ⁩شد ، این کاربری مال من نیست فعلا باهاش میام تو سایت 🤍