2777
2789

برادرم ک خب برادر واقعیم نیس پسر عمومه شوهر خاهرمه ولی چون باهم بزرگ شدیم داداش صداش میکنم ۵ ساله ازدواج کردن هیچی ندارن هیچی حالا بگذریم دیروز قرار بود ی کارگر بیاره دیوار خونه رو خراب کنه ک از نو بسازن الان ۵ ماهه درگیر خونشونن کارگره رو میاره پدرم الکی زنگ میزنه میگه بیا سگی ک اوردی بستنی ب خونمون باز کرده قلاده اشو بیا ببند 😑اینم میاد و کارگره میمونه خونه 

یه نگاه به مشاهده افراد آنلاین بنداز😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

عموم زنگ میزنه کجایی خاک تو سرت کنم پسر مردم مرد اینو میبرن بیمارستان حالا بااین وضعیت تنگی دستش و وضع مالی بدش دیروز تاحالا درگیر این کارگر بیچارس

براش صلوات میفرستم انشالله اون بنده خدا خوب شه ... شوهر خواهرتونم مشکلاتش حل شه🙏

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️