2777
2789
عنوان

مشکل ای یو جی ار جنین 😭🥺

1164 بازدید | 18 پست

هفته ۲۹ سونو دادم متوجه شدم یکی از قل ها ای یو جی ار هست ( سه هفتع عقب ار از قل اول )  میشه اگه  تجربه دارید در میون بزارید 😪😔 چیکار باید انجام بدم بهتر شه 

خدا جونم خودت مواظب تو دلیام  باش 💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالت خیلی تخصصی الان اگ معنی نمیکردی حتی اکثرا نمیفهمیدن ک چی هست مشکل

بنظرم بجای نینی سایت ک بدتر حالت خراب میکنن و دلت میترسونن برو چندتا فوق تخصص معروف..

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
من تو ۸ ماه بهم دکتر گفت خیلی بچه ریزه و برام استراحت مطلق نوشت.ولی شکر خدا بچه ام خیلی ریز نبود موق ...

انشاالله خدا  حفظ کنه کوچولوی نازتو 💛 برا من دعا کنید 

سوالت خیلی تخصصی الان اگ معنی نمیکردی حتی اکثرا نمیفهمیدن ک چی هست مشکل بنظرم بجای نینی سایت ک بدتر ...

فعلا بستریم عزیزم   میخواستم بدونم چاره ای داره 😔

غصه نخور زود امپول ریه میزنن بدنیا بیاد وزن میگیره مشکل وزنشه ن مشکل دیگ ای

امپول ریه زدم یکی دو روز پیش ولی   یکی از دکترا  گفت شاید جنین کوچیک از بین بره  

تقویت کن بخور کباب بخور مثن فک نکنم از بین بره

فعلا ک بستریم حال روحیمم خوب نیس  برام خیلی دعا کن  انشاالله ک نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل بگیری 

امپول ریه زدم یکی دو روز پیش ولی   یکی از دکترا  گفت شاید جنین کوچیک از بین بره  ...

نذر کن اگه سالم بدنیا اومدن به امید خدا یه بچه یتیمی رو به اسم بچه خودت هر ماه یه مقدار پول براش بریزی مقدارش اصلا مهم نیست هر چی تو توانته.ماهی ۱۰ تومن هم میشه.با خدا معامله کن.خدا عاشق بچه یتیما و هوادار کمک کنده هاست