2777
2789
عنوان

شکم کوچیک و حس نکردن بچه

347 بازدید | 39 پست

بچه ها من ماه چهارم بارداری ام ولی حس میکنم اصلا شکمم بزرگ نشده مخصوصا صبحا میشه بچه رشد نکنه؟ من اصلا حیچی ازش حس نمیکنم بیشتریا تو این ماه میگن دل دل زدنای بچه رو متوجه میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حسشم نمیکردین؟

حسش میکردم ولی خیلی کم ۶ ماهگی دیگه قشنگ معلوم بود تکوناش ولی ماههای قبل زیاد معلوم نبود 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

هنوز روده نگران نباش تکوناش معمولا 18-22 هفته هستش  شکم هم برا همه یکسان نیست  زیر شکمت ...

چرا یه کم سفت شده یه خط قهوه ایی هم از نافم به پایین افتاده 

غربالگری اولم خوب کاملا ولی نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم و اینقدر نگران نباشم

من هفت ماهه هستم وقتایی که تکون نمیخوره حس میکنم اصلا چیزی تو شکمم نیست.شکمم هم خیلی بزرگ نیست.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چرا یه کم سفت شده یه خط قهوه ایی هم از نافم به پایین افتاده  غربالگری اولم خوب کاملا ولی نمیدو ...

نگرانی تا حدی طبیعیه ولی اگه خیلی نگران بشی برات سخت میشه

چند سالته؟

چه مدت اقدام داشتی؟

نگرانیت زیادت دلیل خاصی داره؟

به خدا توکل کن و از بارداریت لذت ببر