2789
عنوان

تا حالا دلتون خواسته از خونه پدریتون فرار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه

سنم کمتر بود آره ولی الان دلم میخواد با مامان بابام باشم

قبلا که سنم کمتر بود خیلی با بابام بحث داشتیم ولی بیچاره الان خیلییی آروم شده.بیشتر شبا من شام درست می کنم انقد تعریف می کنه از غذاهای وحشتناکم که نگو😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
برگشتی چه واکنشی داشتن خانوادت؟

مامانم که صدبار چکم کرد ببینه چیزیم نشده، هی ام گریه میکرد

بابامم اصلا باهام حرف نزد😐

داداشم فقط شد نخودآش یه سیلی زد بهم

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
مامانم که صدبار چکم کرد ببینه چیزیم نشده، هی ام گریه میکرد بابامم اصلا باهام حرف نزد😐 داداشم فقط ...

لعنت به کسایی که کتک میزنن دخترارو😕

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

منم تو خونه ی بابام خیلی سختم بود رفتم درس خوندم تو یه شهر دیگه کار پیدا کردم مستقل شدم چن ماه یه بار چن روز میومدم بهشون سرمیزدم اگه اینجوری میتونی برو ولی فرار وبدون کار وجا ومکان پاتو از خونه بیرون نزار

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
لعنت به کسایی که کتک میزنن دخترارو😕

متنفرم از داداشم

هنوزم با این که ازدواج کرده وکیل وصی کارای منه

من تا حالا بابام دست روم بلند نکرده ، اونوقت این بیشعور تا دلت بخواد منو کتک زده

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
متنفرم از داداشم هنوزم با این که ازدواج کرده وکیل وصی کارای منه من تا حالا بابام دست روم بلند نکرد ...

منم بابام تا حالا کتکم نزده ولی داداشم چند بار زد منم بهش گفتم یبار دیگه بزنه میرم تو خیابون جیغ میزنم آبروریزی میکنم خیلی درو همسایه واسش مهمه دیگه جرئت نداره😂

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
من یه بار رفتم فقط یه روز تونستم دووم بیارم😐

وای من ۱۹ سالگیم مجبور شدم سه ماه ایران نباشم 

البته واسه یه کاری رفته بودم و با یکی دوتا آشنا بودم ولی بدون مامان بابا

اونجا مریض و عصبی شده بودم از دلتنگی 

چن بار پیش اومد مدام بالا میاوردم غذاهامو از بس اعصابم خراب شده بود.هر یه لقمه که قورت میدادم انگار سنگ تو گلوم بود.

حتی وقتیم رسیدیم تو فرودگاه امام غذای هواپیما رو دوباره بالا آوردم

همین که رسیدم خونمون دیگه حالم کاملا خوب شد به طرزی معجزه آسا😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
متنفرم از داداشم هنوزم با این که ازدواج کرده وکیل وصی کارای منه من تا حالا بابام دست روم بلند نکرد ...

تودیگه خیلی حساسی لج میکنی باهاش

من خاهرم خیلی کتکم میزنه وپدرم کلا غرق بساطشه ومادرم بیخیال شده اخیرا فقط غرمیزنه من الان ۸روزیه عمل جراحی سخت کردم خودم تنهام خانوادم ومخصوصامادرم درحد خرید داروهامم برام انجام نداد وپمادامم نگرفتم فقط چندتابانداستریل خریدم اونم مجبورم نصف کنم کم نیاد وازبی بنیه ای بی تقویتی هلاکم ولی جا وپای رفتن ندارم حداقل اینجا یه رختخواب وسقف گرم دارم که😢

منم بابام تا حالا کتکم نزده ولی داداشم چند بار زد منم بهش گفتم یبار دیگه بزنه میرم تو خیابون جیغ میز ...

من بچه بودم داداشمو میزدم😂😂بزرگتر که شدیم اونم یه وقتا کرم میریخت که من جیغ بزنم ولی نمیشد بهش گف زدن 

با هم لج می کشیدیم

سالای آخر دبیرستان خیلی با هم دوست شدیم دیگه.جفتمونم یه دانشگاه رفتیم.

واقعا جدی میزنه؟😐😐