2777
2789
عنوان

خانما بیایید بگید از دست خواهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 121 پست
والا منو زن داداشام با هم میریم خرید دوتایی از یه مدل و یه رنگ گاها میخریم یا دو تا رنک متفاوت همه ...

عزیز منم اگر فقط در حد لباس و روسری و کیف و رنگ مو و... بود برام مهم نبود ولی این دیگه شورشو درآورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز منم اگر فقط در حد لباس و روسری و کیف و رنگ مو و... بود برام مهم نبود ولی این دیگه شورشو درآورده

والا ما لوازم خونه هم با هم میریم میگیریم جدیدا😁

قراره برا عید با هم بریم برا خونمون یه چیز زینتی بگیریم

دلتون بزرگه 

خب اخه اصلا ایرادی تو قضیه نمیبینم

حالا مگه چی میشه اخه؟؟؟

ببین مثلا جاریم ازم تقلید میکنه بدم میاد چون مثلا موهای من ماهاگونی بود یه مدت هر وقت منو میدید میگفت این چه رنگیه عوضش کن بعد چند ماه دیدم خودش رفته همون رنگ کرده موهاشو

وگرنه با اونم مشکلی نداشتم

خب اخه اصلا ایرادی تو قضیه نمیبینم حالا مگه چی میشه اخه؟؟؟ ببین مثلا جاریم ازم تقلید میکنه بدم ...

من چند ساله دارم تحمل میکنم یه بار میگم باهاش رفت و آمد نکنم خوب نمیشه یه بار میگم بهش بگم بازم نمیشه کلا گیر کردم باور کن من خوشم نمیاد

من چند ساله دارم تحمل میکنم یه بار میگم باهاش رفت و آمد نکنم خوب نمیشه یه بار میگم بهش بگم بازم نمیش ...

اخه کاریش نمیتونی بکنی

نهایتا میتونی با خنده بگی از سلیقه من خیلی خوشت میادا هر چی میگیرم میری عین همونو میگیری

اخه کاریش نمیتونی بکنی نهایتا میتونی با خنده بگی از سلیقه من خیلی خوشت میادا هر چی میگیرم میری عین ...

آره میگم با خنده شاید جواب بده بعد پر رو نشه بدتر کنه بگه اینم خوشش میاد