2777
2789
عنوان

کسی دعا داره برای ازدواج?

367 بازدید | 26 پست

خواهرام از من چند سال بزرگترن

من ۱۹سالمه پریشب نامزد کردم لطفا سرزنش نکنین ک چرا نامزد کردی هم از طرف دوس پسرم ک الان نامزدمه هم از طرف خانواده خودم تو فشار بودم

مامانمم چند بار تیکه انداخت به خواهرام که اگه به خاستگاراتون جواب مثبت داده بودین الان این وضعمون نبود و ازین حرفا...

یکسرههههه تو خونه بهشون میگه انقد به خاطر اونا ناراحتم ک اصلا برای نامزد کردن و رسیدن به عشق خودم خوشحال نیستم

اصلا ن جواب تلفن نامزدمو میدم ن بهم میگه بیا بریم بیرون یا خرید کنیم نمیرم باهاش اونم از دستم ناراحت شده میگه چرا جوابمو اصلا نمیدی و تلفن رو قطع میکنی!

کلا حالم خیلی بده بیشتر از خواهرام من دارم میشکنم

دیشب به مامانم گفتم ک برای عروسیم ک دوماه دیگس لباس و اینا چی میخری واسه اون دوتا(خواهرامو میگم)برگشت گفت من پول ندارم پول این چیزا بدم میخاستن شوهر کنن یا کار کنن پول داشته باشن اصلا افسردشون کرده مامانم

البته بگم وضع مالی خوبی نداریم و ناپدری هم دارم ک برای ما خرج نمیکنه خب...

اگه به نامزدم بگم برای خواهرام ناراحتم زشته?میدونم نباید همه چیو گف بهش ولی خواهرام از من چند سال بزرگترن

من ۱۹سالمه پریشب نامزد کردم لطفا سرزنش نکنین ک چرا نامزد کردی هم از طرف دوس پسرم ک الان نامزدمه هم از طرف خانواده خودم تو فشار بودم

مامانمم چند بار تیکه انداخت به خواهرام که اگه به خاستگاراتون جواب مثبت داده بودین الان این وضعمون نبود و ازین حرفا...

یکسرههههه تو خونه بهشون میگه انقد به خاطر اونا ناراحتم ک اصلا برای نامزد کردن و رسیدن به عشق خودم خوشحال نیستم

اصلا ن جواب تلفن نامزدمو میدم ن بهم میگه بیا بریم بیرون یا خرید کنیم نمیرم باهاش اونم از دستم ناراحت شده میگه چرا جوابمو اصلا نمیدی و تلفن رو قطع میکنی!

کلا حالم خیلی بده بیشتر از خواهرام من دارم میشکنم

دیشب به مامانم گفتم ک برای عروسیم ک دوماه دیگس لباس و اینا چی میخری واسه اون دوتا(خواهرامو میگم)برگشت گفت من پول ندارم پول این چیزا بدم میخاستن شوهر کنن یا کار کنن پول داشته باشن اصلا افسردشون کرده مامانم

البته بگم وضع مالی خوبی نداریم و ناپدری هم دارم ک برای ما خرج نمیکنه خب...

اگه به نامزدم بگم برای خواهرام ناراحتم زشته?میدونم نباید همه چیو گف بهش ولی نامزدم از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داره و اطرافش پسرای پولدار زیاده بهش بگم ی شرایطی رو جور کنه ک خواهرام با یکی از اونا اشنا کنه بده?

یا اگه این نشد دعایی دارین ک من بخونم برای خواهرام و نتیجه بده یا خودشون باید بخونن فقط?نمیخام ناراحت شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شرایط سختیه اما خواهش میکنم نذار رو رابطه ت با نامزدت اثر بذاره بخدا خسته میشه ها بعد هی بیفت دنبالش محل نمیده همین امشب چندتا تاپیک خوندم نوشته بودم اول چقدر طرف عاشقشون بوده بعد دیگه سرد شده ...خواهش میکنم توجه نکن باهاش بیرون برو جواب تلفن بده و نهایتا به خواهران بگو اصلا از رفتار مادرت راضی نیستی و از چشم تو نبینند و تمام

عزیزم درسته ادم قلباًناراحته 

ولی شما اولویتت زندگیت باشه چون شوهرتون رو اینطوری دلسرد میکنید

در مورد ناراحتیتون واین چیزا به همسرتون نگید ولی بعدا بگو اگه مورد خوبی بود معرفی کنه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
چقد هزینه کردی مشکلت چی بود حل شد؟

200 تومن فک کنم یکی بهم گفته بود بختتتو بستن ولی کاری نتونس بکنه ی دختره بود باباش دعا نویس بود برام دعا فرستاد باهاش غسل کردم اره حل شد خداروشکر الان عقدم

‏ولم کنید ولم یولد ولم یکن لهو کفوا احد! 

نه به نامزدت نگی خواهرت بفهمه ناراحت میشه دعا هم چله حشر خوبه خیلیا جواب گرفتن ان اشاالله اوناهم به زودی ازدواج میکنن چن سالشونه 

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
ببین عزیزم شرایط سختیه اما خواهش میکنم نذار رو رابطه ت با نامزدت اثر بذاره بخدا خسته میشه ها بعد هی ...

اونا از چشم من نمیبینن اما ناراحت و درکشون میکنم منم بودم خسته میشدم

نامزدمم حدود ۲۰بار زنگ زده و پایم داده بیا بیرون و چرا ناراحتی اما وقتی توی چشای ابجیام نگا میکنم نمیتونم اصلا به اون فک کنم دست خودمم نیس😭

اونا از چشم من نمیبینن اما ناراحت و درکشون میکنم منم بودم خسته میشدم نامزدمم حدود ۲۰بار زنگ زده و پ ...

عزیزم ببین واقعا باید این موضوع را حل کنید بخدا اون بنده خدا گناه داره تو دوست داشتی با تو این کارو میکرد؟. تو نهایتا زنگ میزنه مثلا شرایط اوکی نیست خواهرت پیشت نشسته برو بیرون جواب بده یا بگو چند دقیقه بعد زنگ بزن پیام بده مرتب بهش و هروقت میگه بریم بیرون برو یعنی چی این کارا عه خواهشاً بذار کنار این مسخره بازیو ببین چقدر تاپیک طلاق هست شوخی میگیری ؟ حالا اگر پسره زده بشه بگه جدا بشیم خوبه؟ به نفع تو و خواهرات میشه؟ خب بدبخت تر میشی که