2777
2789

اول این ک لطفا اگه میتونید کمکم کنید از تایپیکم خارج نشید 

دوم این ک مسخرم نکنید...

بچه ها من با یه ادم جدید بخام حرف بزنم اولش درلهره دارم قلبم محکم میزنه بعد صدام میلرزه چ شخص مهم باشه چ نباشه نمیدونم اسمش استرسه یا ن 

یا این ک دعوا کنم یا عصبی شم قلبم انقدددد میزنه بعد نفس کم میارم نمیتونم کامل حرف بزنم و صدام یه جوری میشه حتی بخام یه حرف جدی بزنم هم اینجوری میشم قلبم محکم میزنه نفس هم میارم 

یا مثلا میخام یه چیزی تعریف کنممم نفس کم میارم همش اب دهنمم زیاد میشه

و خعلیییی اخساس استرس دارم علاقه ب ماشین دارم ولی سوار میشم از استرس انگار کور میشم میخ میشم یه جا سفت میشینم اصلا دید ندارم ب همهجای ماشین نگاه نمیتونم بکنم خعلی استرس میگیرتم ولی بازم میگم نمیدونم این حالتام چیه استرسه یا ن یا مثلا میخام برم عروسی وارد بشمم همین مدلی میشم. و اصلا دوست ندارم اینجوری میخام راحت رانندگی کنم راحت حرف بزنم توروخدا کمکم کنید آیا دکتر باید برم کسی میدونه من چمه همشم از همه چی میترسم و دلهره دارم میخام خعلی قوی باشم اینا منو اذیت میکنن

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانشناس کاربلد. به نظرم فقط استرس نیست

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
برو روانشناس کاربلد. به نظرم فقط استرس نیست

تو ذهنم هیاهو زیاد دارم خعلیییی زهنم هیاهو داره هر چقد میخام خالی کنم خودمو سبک کنم نمیشه انگار یه چیز سنگین حمل میکنم تو ذهنم 

اول یه چکاپ بدنی برو.  اگ مشکلی نبود بعد دکتر اعصاب و روان / روانشناش

ن بدنی سالمم تازه رفتم میگم بدتر روانی نشم برم دارو بدن

اضطراب داری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
[QUOTE=220095115]اعتماد به نفست خیلی کمه[/QUOTE یعنی مشکل اینه

برو دکتر ولی نظر من که اینه.من خودمم بعضی وقتا با یه آدمای خاصی که راحت نیستم و از خودم سرتر میبینمشون میخام حرف بزنم مثل شما میشم.آب دهنم زیاد میشه صدام میلرزه وبعضی وقتا لب بالاییم هم خودبه خود احساس میکنم حرکت میکنه و نمیتونم کنترلش کنم.و دلیلش فکر میکنم کمبود اعتماد به نفسه چون فقط در مقابل بعضیا اینجوریم بقیه خیلی راحت و ریلکسم

تو ذهنم هیاهو زیاد دارم خعلیییی زهنم هیاهو داره هر چقد میخام خالی کنم خودمو سبک کنم نمیشه انگار یه چ ...

حتما برو پیش روانشناس، شاید مشکلت راحت حل بشه

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

سلام کجایی تهرانی 

منم مثل تو بودم 

فقط برو تو اجتماع و دوست خوب پیدا کن و ترس رو بزار کنار 

کلاس یوگا برو و مشاور هم برو عالیه 

منم اینجوری میشم دست خودم نیست 

باید پررو و با اعتماد به نفس باشیم و مقابله کنیم با اینا و محکم و قاطع حرف بزنیم 

خجالتی نباشیم