2777
2789
مرسی عزیزم 🥰 ببخش اینقد سوال میپرسم .من تو خونه رنگ کاراملی خیلی روشن و بژ خیلی روشن . واریاسیون آب ...

ببین عزیز رنگی ک داری زمینه سرد هست و تناژ زردی و نارنجی داره حالا باید چیکار کنید با رنگی ک تناژ قرمزی مثل بنفش یا رنگ قرنز خنثی کنید حتمن باید بنفش شماره شش بگیرین بهتره یک یا دو بند انگشت نسبت ب موی بلند یا کوتاه بریزین کاراملی یا بژ ببین شمارش چنده بگو

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ببین عزیز رنگی ک داری زمینه سرد هست و تناژ زردی و نارنجی داره حالا باید چیکار کنید با رنگی ک تناژ قر ...

عزیزم رنگ موهام ببینید لطفا 

خیلی استرس دارم

برم ارایشگاه دوباره رنگ اول بعد رنگساژ بر میگرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ اول موهامم براتون گذاشتم

رنگ کرم زوشن ب کنفی هست اگه میتونی دو تا رنگ روشن سوپر پلاتینه بگیر با اکسیدان نه درصد بزن به موهات  رنگ بژ سوپر  پلاتینه و شنی سحرایی خوبه 

عزیزم رنگ موهام ببینید لطفا  خیلی استرس دارم برم ارایشگاه دوباره رنگ اول بعد رنگساژ بر میگرده ...

رنگ ساژ با شستو شو از بین میره عزیز رنگ موندگاریش بهتر میتونی برو رنگ بخر خودت بزار الان عکس رنگو ب ات میفرستم تونستی مارک مارال یا بیول خیلی خوبه

رنگ کرم زوشن ب کنفی هست اگه میتونی دو تا رنگ روشن سوپر پلاتینه بگیر با اکسیدان نه درصد بزن به موهات ...

من باید برم ارتیشگاه خودم هیچ تجربه ایی ندارم

فقط خیالم راحت بشه که دوباره رنگ قبلی برمیگرده یا نه 

رنگ ساژ با شستو شو از بین میره عزیز رنگ موندگاریش بهتر میتونی برو رنگ بخر خودت بزار الان عکس رنگو ب ...

فدای محبتت عزیز دلم

خودم تاحالا این کار و نکردم 

۳ روز دیگم عروسی دعوتم

میترسم خراب کنم😔😔

میرم خود ارایشگر برام درست کنه

من باید برم ارتیشگاه خودم هیچ تجربه ایی ندارم فقط خیالم راحت بشه که دوباره رنگ قبلی برمیگرده یا نه& ...

تجربه نمیخواد میتونی رنگ بزاری رو موهوت بگم بگیری بزار یا کسی رو موهات بزاره خونه من خودم وردست رنگار بودم بهت میگم چی بگیره اگه سختت هست برو ارایشگاه برات بزاره سشوار کن بعدش برو مراسم دو دست شامپو بزنی زردو نارنجیت میزنه بیرون

تجربه نمیخواد میتونی رنگ بزاری رو موهوت بگم بگیری بزار یا کسی رو موهات بزاره خونه من خودم وردست رنگا ...

ای بابا اینطوری که خیلی بده 

من ۳ ، ۴ روز پشت هم جشن و عروسی و 

اخه عروسی فامیل درجه یکمه

نمیشه هر روز برم رنگساژ که ، اخه باید هرروز برم حمام 😔

ببین عزیز رنگی ک داری زمینه سرد هست و تناژ زردی و نارنجی داره حالا باید چیکار کنید با رنگی ک تناژ قر ...

گلم این دو رنگ و واریاسیون آبی و بنفش رو دارم لطفا بهم بگو چه رنگ دیگه ای بخرم🙏

تجربه نمیخواد میتونی رنگ بزاری رو موهوت بگم بگیری بزار یا کسی رو موهات بزاره خونه من خودم وردست رنگا ...

چقد بد ....

بجای رنگساژ بهش بگم برام رنگ بزاره ؟

موندگاریش بیشتره ؟؟

ای بابا اینطوری که خیلی بده  من ۳ ، ۴ روز پشت هم جشن و عروسی و  اخه عروسی فامیل درجه یکم ...

ببخشید خیلی بی انصافن این ارایشگر ها چون با واریسی ن و شامپو رنگدانه بنفش سر رو میشورن شامپو رنگ میزنن ب مو طرف اسمش میشه رنگ ساژ من با چشم خودم دیدم ک استاد ما ب جای رنگ از واریسیون و شامپو رنگ ساژ تونیکا استفا ه میکرد ک با چند بار حموم دکلره معلوم بود ن رنگش

ببخشید خیلی بی انصافن این ارایشگر ها چون با واریسی ن و شامپو رنگدانه بنفش سر رو میشورن شامپو رنگ میز ...

اره دقیقاا زیر اب بود موهام که فکر کنم یه چیزی زد به موهاام و شست و سشوار کشیدددددددد😲😲😲😲

ببخشید خیلی بی انصافن این ارایشگر ها چون با واریسی ن و شامپو رنگدانه بنفش سر رو میشورن شامپو رنگ میز ...

تو رو خدا بهم بگو پس فردا که رفتم بگم چیکار کنه ؟؟

هیچی بلد نیستم 

بگم با شامپو رنگساژ کردی که اینطوری شد ؟؟؟

بگم چکار کنه ؟؟؟ ک موندگاری داشته باشه

خدا خیرت بده عزیزم

بخدا انقدر اعصابم خرابه از عصر که رفتم موهام و شستم اصلا شوک شدددددم