مرسی عزیزم 🥰 ببخش اینقد سوال میپرسم .من تو خونه رنگ کاراملی خیلی روشن و بژ خیلی روشن . واریاسیون آب ...
ببین عزیز رنگی ک داری زمینه سرد هست و تناژ زردی و نارنجی داره حالا باید چیکار کنید با رنگی ک تناژ قرمزی مثل بنفش یا رنگ قرنز خنثی کنید حتمن باید بنفش شماره شش بگیرین بهتره یک یا دو بند انگشت نسبت ب موی بلند یا کوتاه بریزین کاراملی یا بژ ببین شمارش چنده بگو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای بابا اینطوری که خیلی بده من ۳ ، ۴ روز پشت هم جشن و عروسی و اخه عروسی فامیل درجه یکم ...
ببخشید خیلی بی انصافن این ارایشگر ها چون با واریسی ن و شامپو رنگدانه بنفش سر رو میشورن شامپو رنگ میزنن ب مو طرف اسمش میشه رنگ ساژ من با چشم خودم دیدم ک استاد ما ب جای رنگ از واریسیون و شامپو رنگ ساژ تونیکا استفا ه میکرد ک با چند بار حموم دکلره معلوم بود ن رنگش