2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست

گفتم بریم خونه مادرمن و شوهرم موافقت کرد 

زنگ زدم بابام بیاد دنبالم 

مادرشوهر و خواهر شوهرم کلی قیافشونو کردن توهم که چرا میخای ببریش کلی مخالفت کردن اما ما اومدیم 

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهافره زوانتان خوشه 😍😍😍😍

عزیزمی 😍تونیش کوردی یا لک ؟مه دام کورده بوام لکه 

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

۳ روز خونه مامانم بودیم. یکی از اون سه روز شب یلدایی داداشم بود که اومد گفت من راضی نیستم پسرمو ببری . این از این 

. گفتم  باشه 

بازم هیچی به روی خودم نیاوردم. امروز داشتیم پانسمان عوض میکردیم دیدیم که یکم برآمده است 

زنگ زدیم به دکتر گفت طبیعیه مال پلاتینهه. شوهر نادون منم اینو به باباش گفته بود

شبش رفتم خونه خودمون وسیله بیارم  ( طبقه بالا خونه مادرشوهرم اینا ) . سلام کردم جواب نداد  ...

جواب نداد که نداد ولش کن دنبال جروبحث نگرد

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
فزات عزیزکم کوردم والا ببخشه جمله اخر متوجه نوم دلکم😘

من که استان فارسی هستم متوجه شدم.میگه من مادرم کرده پدرم لک

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
فزات عزیزکم کوردم والا ببخشه جمله اخر متوجه نوم دلکم😘

میگم مادرم کورده پدرم لک در اصل هم لکی حالیم میشه هم کوردی عزیز دلم😘دا به زبان لکی یعنی مادر 

من خیلی عصبانی شدم پاشدم لباسای شوهرم و پوشیدم رفتیم خونشون

گفتم مامان من یه هفتس داره جلو بچت دولا راست میشه بابام رفته کلی چیز نسیه کرده آورده برا بچت اونوقت اینه جای تشکرت 

میگه مگه من گفتم ببریش