2777
2789
عنوان

برنامه ریزی امروز📝🧚🏻‍♀️

514 بازدید | 34 پست

سلام روزتون بخیر🌸

بیایین اینجا برنامه ریزی امروزمون رو باهم بنویسیم 

و بگیم که چه کارهایی داریم که باید انجام بدیم  

کارهایی که از الان تا شب هستن

خودم؛

۱۱ تا ۱۲ مرتب کردن خونه🏡+نوشتن برنامه ریزی دی ماه

۱۲ تا ۱ مطالعه درس📚

۱ تا ۲ ناهار🥘🥄

۲ تا ۸ مطالعه📚

۸ تا ۹ شام🍝

۹ تا ۱۰ نوشتن تمرینات📖✏🖊

۱۰ تا ۱۱ برنامه ریزی برای فردا📝

روتین پوستی🧴🧼

مسواک 🪥

خواب🛌🏻

شماهم بگید برنامه هاتون رو

هوای شهر ما ابریه☁️😍

شما چطوور؟

در انتظار هدف...⛈⚡   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته ام از آزمون اومدم

یکم بچرخم اینجا

بعد تمرینات زبان رو بنویسم

بعد ریاضی بخونم

ناهار

یکم خونه مرتب کنم

باز یکم بخونم ریاضی

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

هوا هم آفتابی ولی سرده

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

فیلم میبینم

میرم درس میخونم 

بعد میرم فیلم میبینم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
فیلم میبینم میرم درس میخونم  بعد میرم فیلم میبینم  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یلدا تموم شد بولله  

(امضات )

منم ۱۱ونیم تا ۱۲ونیم خونه 

بعد ناهر وبخوریم با دخترم داریم 

ظرفابشورم 

یکم استراحت بازی با دخترم 

بفکر شام

دوش بگیریم

لباسا بریزیم ماشین 

شام بخوریم و شب نشینی خودمون باهمسرم 

مسواک وخواب 

البته من تازه نسبتا خونه تکونی شروع کردم 

به اتاقا و کمدا وسالن رسیدگی کردم چون باردارم 

آشپزخونه خیلی آروم و یواش یواش از ۱۱ام میرم سراغش