2777
2789
عنوان

برنامه ریزی امروز📝🧚🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست

رفتیم باخواهرمو پسرم استخر نهار خونه مامان غروب بریم دور بزنیم شب خونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خسته ام از آزمون اومدم یکم بچرخم اینجا بعد تمرینات زبان رو بنویسم بعد ریاضی بخونم ناهار یکم خون ...

آزمون ها حضوری شده؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یلدا تموم شد بولله     (امضات )

میدونم خسته بود عوضش کنم 😐😂😂😂😂😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
منم ۱۱ونیم تا ۱۲ونیم خونه  بعد ناهر وبخوریم با دخترم داریم  ظرفابشورم  یکم استراحت ...

عزیزم چقدر انرژی مثبت گرفتم ازت 

اتفاقا منم دیروز کلی کفش و کیف و لباس اضافه که دیگه یا شایدم نبود یا استفاده نمیکردم و نو بودن رو هدیه دادم به کسایی که نیاز داشتم احساس سبکی دارم الان

در انتظار هدف...⛈⚡   

سنت کمه ولی تاپیکت خوبه

خودم و دخترم صبحانه خوردیم

الان نینی سایت

بعد اینجا رو میبندم 

زبان 

بعدش دوباره جمع و جور خونه

ناهار نمیخورم رژیم دارم

از سه به بعد فکر شام میکنم

البته گوشت از فریزر در اوردم

هوای شهرمون برفی

میرم سر کار شب برمیگردم خونه شام میخورم بعد میشینم برای امتحان فردا میخونم

چقدر آدم های فعال مثل شمارو دوست دارم 

که هم کار میکنن هم درس میخونن 

امیدوارم همیشه موفق باشید 

در انتظار هدف...⛈⚡   
عزیزم چقدر انرژی مثبت گرفتم ازت  اتفاقا منم دیروز کلی کفش و کیف و لباس اضافه که دیگه یا شایدم ...

خیلی حس خوبی قربانت🤩😘

عاشق زندگی مینی‌مالیستی هستم واینکه خیلی وابسته لوازمم بودم قبلا الان براحتی نو هاشم جدا میکنم ورد میکنم انرژی مثبتش سرازیرمیشه توخونمون الهی شکرت🤩

سنت کمه ولی تاپیکت خوبه خودم و دخترم صبحانه خوردیم الان نینی سایت بعد اینجا رو میبندم  زبان ...

آره ۱۷ سالمه ولی از بچگی عاشق نظم و برنامه ریزی بودم 

الانم که کنکور دارم این برنامه ریزیه برام صد برابر مهم تر شده 

امیدوارم روز عالی داشته باشید☁🤍

در انتظار هدف...⛈⚡   
خیلی حس خوبی قربانت🤩😘 عاشق زندگی مینی‌مالیستی هستم واینکه خیلی وابسته لوازمم بودم قبلا الان براحت ...

شماهم مینیمالیسم هستید؟؟

منم مینیمالیسمم عاشق این سبکم 

همش دلم میخواد وسایل اضافی رو حذف کنم 

و حالم عالی میشه وقتی همه جا خلوت و مرتبه

در انتظار هدف...⛈⚡   
شماهم مینیمالیسم هستید؟؟ منم مینیمالیسمم عاشق این سبکم  همش دلم میخواد وسایل اضافی رو حذف کنم ...

بله من عاشقشم حسابی الان که نی نی دومی توراهه سعی دارم بیشتر این سبک وپیاده کنم منتظرم جنسیت نی نی وبدون که اگر فرق داشتن بیشتر لباسای اولی که همه تمیز ونو هستن بدم بره وبرا دومی فقط ی ساک وی چن دست لباس بگیرم بقیه لوازم وداره 🥰🥰

متاهلی عزیزم؟

نه عزیز

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !