2777
2789

35 هفتمه از دیروز خوریزی خفیف دارم با رد کمر رفتم بیمارستان  معاینه کردن گفتن هنوز رحمت بستست  من میترسم بچم چیزیش بشه کی تجربه داشت لطفا دارم میمیرم از ترس

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

آمپول ریه بزن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه. 5 هفته اگه الان زایمان کنم   بچم میره تو دستگاه

نمیره من ۳۶ هفته زایمان کردم بچم فقط ۳ ساعت اول رفت دستگاه بعدش اومدیم تو بخش دوتایی 

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
پس خونریزی از چیه؟  بیمارستان معاینه کرد خودت تو مانیتور دیدی بچه رو که مطمعن باشی؟  ایش ...

نمیدونم از چیه درد پریودی دارم  آره صدا قلبشو شنیدم ولی خیلی نگرانم میترسم از دستش بدم بچمو با جون خریدمش بقران

من ۳۴هفته لک دیدم بستریم کردن چطور گفتن برو خونه

جدی الان برم بیمارستان دیگه؟. منم گفتم حتا آمپول ریه نزدن    الان دلم داره از جاش میکنه چون قبلا پسرمو از دست دادم 

نمیره من ۳۶ هفته زایمان کردم بچم فقط ۳ ساعت اول رفت دستگاه بعدش اومدیم تو بخش دوتایی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم الاهی آمین بخدا دل تو دلم نموند  دیگه تحمل نمیکنم بچه از دست بدم 

واااا مگه الکیه واسه چی ازدستش بدی این فکرواسترسوازخودت دورکن هیچی نمیشه 

انشالله آمین ممنون عزیزمی خواهرم