2777
2789

اگه حوصلت می‌کشه بیار

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه پسر دوساله دارم عمرا دوباره بخوام بچه بیارم خودمم آدمم نیاز دارم برای خودم وقت بزارم نمیشه ...

آفرین حرفت درسته

ولی من بچه اولم خیلی اروم بود اصلا اذیت نداشت

اولش برا خود بچه ها خوب نیست من سه سالو دوماهه بودم خواهرم دنیا اومد با اون همه توجه پدر و مادرم به من بازم غصه میخوردم ولی الان که بزرگ شدیم خیلی خوبه

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

منم اختلاف بچه هام سه ساله خیلی باید صبور باشی و تحمل داشته باشی یا یه نفر کمکی داشته باشی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت