2777
2789
عنوان

کجایه حرف من اشتباهه؟؟؟؟

451 بازدید | 74 پست

دوستان من ۹ساله ازدواج کردم خانوادیه شوهرم اصلا هیچوقت از شوهرم حمایت نکردنو نمیکنن منم از هیشکی هیچ انتظاری ندارم فقط تو زندگیمون دخالت میکنن به شوهرم میگم هرموقع دوست داشتی برو خانوادتو ببین برو خونیه خواهرات ولی پشت سر من حرف بزنن یا تو زندگیمون دخالت کنن من دیگه نمیتونم هفته ای یبارم بریم خونشون ولی تو مراسما اگه دوست داشته باشیم بریم دوست نداشته باشیم نریم در مورد خانوادیه منم همینطور دوست داره بره دوست نداره نره بنظرتون حرفم اشتباهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه چیز میگم 

از ادمی که دخالت میکنه حسودی میکنه و بی احترامی میبینی تا حد امکان دوری کن 

بعدشم شوهرتو تنها نفرس جایی بذار همه بدونن همیشه با همین و پشت همین اینجوری اجازه دخالت کمتر میدین

املا حرفت درسته 

خواهراش هر مراسمی میشه ز میزنن بمن منو ناراحت میکنن که چرا بما زنگ نزدیو فلان بابا داداشت ز بزنه دیگه بمن چیکار داری خانوادیه من اصلا به شوهرم ز نمیزنن که بگن بما چرا تبریک نمیگی

فقط یه چیز میگم  از ادمی که دخالت میکنه حسودی میکنه و بی احترامی میبینی تا حد امکان دوری کن&nb ...

اخه خواهراش انتظار دارن هرروز بریم خونشون دعوت کردنی میریم دیگه 

گلم حرص نخورهمشون همینطورن وقتی میگه چرا زنگ نزدی بگو منتظربودم توزنگ بزنی بهم 

وای منو تو تلفن میخوووورن بگم اونجوری میگه وظیفیه توعه به ما زنگ بزنی اونوقت چی بگم؟

غلط میکنن میخورن یعنی چی که اجازه میدی اینجوری باهات حرف بزنن آخه حرصم گرفت 

اره دیگه دیوونم کردن مثلا اونروز ز زده میگه مامانت بهت یاد نداده؟؟یعنی داشتم منفجر میشدم