2777
2789
عنوان

کجایه حرف من اشتباهه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 74 پست
توروخدا جایی نرو یه چند تا چیز از تو یاد بگیرم😀مثلا پیش بقیه که من نیستم میگه سال هاست برادرزادمو ن ...

از اونی که میاد به گوشت میرسونه دوری کن...جدی میگم خیرتو نمیخواد

به خواهر شوهرت بگو فلانی حرف میبره میاره من بهش رو نمیدم نمیذارم از شما بد بگه....✋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شوهرم زنگ نمیزنه اون گیر داده اهان باشه یبار دعوا کردیم دیروز ز زد به شوهرم گفت تلفنو بده بمن ب ...

بگو نه شرایط جور نشد... راستی یه سوالم داشتم ازت نشد بپرسم فلان چیز برای چی خوبه؟

😁 حرفو عوض کن

بگو نه شرایط جور نشد... راستی یه سوالم داشتم ازت نشد بپرسم فلان چیز برای چی خوبه؟ 😁 حرفو عوض کن

خخخخخ باشه ای حرص میخوره بنظرت بهش بی محلی کنم؟میخام بهم هر حرفیو نزنه

خخخ اخه اون ادم خواهرمه خخخ جلو اون میگه

پس هر کی جز خواهرت بود این فن رو بزن 

به خواهرتم بگو بهت از اون چیزی نگه... ۹ ساله میدونی چی میگه دیگه...

ببین همه رو ول کن.

دو ماهی یکبار به شوهرت بگو خواهرت رو بگیم بیاد

ماهی یکبارم خودت بگو بریم بچه ها رو ببینه... خوشحال میشن..

فقط و فقط شوهرت رو بگیر سمت خودت..

فقط همین دوتا کار رو بکن فداکاری و دلسوزی اضافه نکن جواب میده 

ببین شوهرت رو بگیری سمتت کم کم خودش میگه جواب خواهرمو نده شعور نداره...

شوهر چجوری میاد تو دست؟ بفهمه با خونواده اش مشکل نداری... زیاده روی نکنی ها اگر نه شوهرتم سوار میشه پیاده نمیشه همون چند وقت یکبار فن بزنی کافیه

ببین شوهرت رو بگیری سمتت کم کم خودش میگه جواب خواهرمو نده شعور نداره... شوهر چجوری میاد تو دست؟ بفه ...

باشه گلم مثلا به شوهرم بگم فردا بریم خونیه مامانش؟بگم اگه دخالت کردن جوابشونو بده اگه ندی منم دیگه نمیگم بریم؟اینجوری بگم؟

ببین یه چیزی بگم بهت شاید باورت نشه... شوهرت جلو تو پشت اوناست این رفتاری که من میبینم یعنی از شوهر ...

ببین من میخام هر حرفیو بمن نزنن به شوهرم بزنن 

ببین یه چیزی بگم بهت شاید باورت نشه... شوهرت جلو تو پشت اوناست این رفتاری که من میبینم یعنی از شوهر ...

دو هفتست نرفتیم یلدا دعوت کردن نرفتیم میدونم اگه بریم هی میگن چرا یلدا نیومدین؟بزرگتر نمیدونین؟چرا اینکارو کردین؟چرا اونکارو کردین

باشه گلم مثلا به شوهرم بگم فردا بریم خونیه مامانش؟بگم اگه دخالت کردن جوابشونو بده اگه ندی منم دیگه ن ...

بببین خیلی مهمه وقت شناسی ک کی چی بگی نمیخواد بگی از وقتتون برای بهبود رابطه استفاده کن 

شما کم کم رفتارت رو تغییر بده اونم با شما تغییر میکنه.

نمیتونی یهو بهش بگو برو جواب دخالت ها رو بده...

هر چی گفتن لبخند بزن حرفو عوض کن برو پیش شوهرت یه کاری کن حواس خودتو بقیه رو پرت کن...

شما خودت هنوز نتونستی حساسیتت رو کم کنی به عنوان تغییر نمیتونی از شوهرت بخوای یهو جلو خونوادش سوپر من بشه برات

ببین من میخام هر حرفیو بمن نزنن به شوهرم بزنن 

خوب این یعنی به اون نمیتونن چیزی بگن.

هزچی گفتن بگو بذارید علی بیاد 

علی مامان کارت داره

اگر گفتن حرفا بین خودمونه بگو من و علی خودمونیم دیگه 

کلا خودت برو پشت شوهرت قایم شو نه اینکه اونو بیاری.

واسه یلدا گفتن بگو دوست داشتیم بیایم نشد... حالا اوقات خودمونو  تلخ نکنیم و از باهم بودن لذت ببریم الان که پیشتونیم