2777
2789

ماه پیش روز ۷ یکی سینال زدم روز ۸ یدونه روز ۹ یدونه 

روز ۱۰ هاش ام جی روز ۱۱ ام هاش ام جی 

روز ۱۲ سونو شدم دوتا هاش سی جی 

و فک کنم حاملم تستم مثبته

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم رشد کرد دکتر آمپول هاچ سی جی داد گف اقدام داشته باش خیلی استرس دارم میخام ببینم کسی جواب گرفت ...

خب خداروشکر

هرموقع هاچ سی جی تزریق کردی همون شب و ۳۶ ساعت بعد و ۷۲ ساعت بعد رابطه داشته باش

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
ماه پیش روز ۷ یکی سینال زدم روز ۸ یدونه روز ۹ یدونه  روز ۱۰ هاش ام جی روز ۱۱ ام هاش ام جی  ...

اگه ۱۶ روز از امپولت گذشته مطمئن باش حامله ای

ولی اگه هنوز ۱۶ روز نگذشته تاثیر امپولاس

ازمایش بده خبرشو بده بهمون😍

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
خب خداروشکر هرموقع هاچ سی جی تزریق کردی همون شب و ۳۶ ساعت بعد و ۷۲ ساعت بعد رابطه داشته باش

ارع دیشب زدم ولی گف فرداشب و پس فرداش اقدام داشته باش یعنی امشب و فرداشب 

انشالله ک جواب بگیرم 

ای جونم کاش منم باردار بشم دقیقا منم عین ت هسدم 

بحق علی ک باردار میشی این ماه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
اگه ۱۶ روز از امپولت گذشته مطمئن باش حامله ای ولی اگه هنوز ۱۶ روز نگذشته تاثیر امپولاس ازمایش بده ...

حتما عزیزم 😎

ارع حتما بیا بگو ک منم امید واربشم چند روز دیگ باید تست بدی ؟

فک کنم ۳ چارروز دیگ ..

تاپیک قبلیم ک گفتم فک کنم مامان شدم ببین عکس تستم هس

یعنی هنوز ۱۶روز نشده تست گذاشتی مثبت شد؟

نمیدونم من تاریخم منظم نی