2777
2789
آها ایشالله ک حتما هستی بازم منو بی خبر نزار  میگم ک ت بعد آمپول کی اقدام داشتی ؟

من یروز بعد امپول بعد فرداش نداشتم دوباره ۳  روز پشت سرهم داشتم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ب من گفتع بعداز امپول دو شب پشت سرهم نزدیکی داشته باشیم

دوشب کمعههه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
نه دیگ امشب و فرداشب  باز اون هفته ی شب درمیون بعد هفته بعدش تست میزارم

من حقیقتا دیگ از نزدیکی متنفر شدم دهنم سرویس شده دیگ... کاش حامله باشم 

عزیزم انشاءالله که باردار میشی😘 من ۲ماه پیش لتروزول و آمپول سینال اف وhcg زدم،فولی ۲۱ و ۲۲ و ۲۶داشتم اما باردار نشدم، ماه بعدش دکترم گفت فقط لتروزول استفاده کن بدون آمپول، که خداروشکر امروز بی بی چکم مثبت شد🤩 انشاءالله روزی همه منتظرا

عزیزم انشاءالله که باردار میشی😘 من ۲ماه پیش لتروزول و آمپول سینال اف وhcg زدم،فولی ۲۱ و ۲۲ و ۲۶داشت ...

جدی کاش منم نتیجه بگیرم برام دعا کن من ماه اولع ک میزنم 

خب تو که تست گذاشتی مثبته پس چی میگی 

مثبت کاذبم ممکنه عزیزم باید حتما ازمایش بارداری اوکی کنه

دقیقا مثل من هیچ لذتی نمی‌برم فقط استرس دارم😐 خدا رو شکر بعد از ۸سال انتظار باردار شدم

😂😂👌

دقیقا مثل من هیچ لذتی نمی‌برم فقط استرس دارم😐 خدا رو شکر بعد از ۸سال انتظار باردار شدم

وای چقدر. خوشالم ک این خبر را می‌شنوم  شما هم باامپول باردار شدین ؟