2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم با کسی دوست بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

بگردم

از یه نفر که بلده با بچه‌ها بازی کنه بخواید سر بچه‌ها رو با بازی‌هایی که پسر شما هم می‌تونه انجام بده گرم کنه تا با هم ارتباط بگیرن و کم کم دوست بشن

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

بگردم از یه نفر که بلده با بچه‌ها بازی کنه بخواید سر بچه‌ها رو با بازی‌هایی که پسر شما هم می‌تونه ا ...

راستش چند نفر گرفتم ولی میگن سخته با یه پسر معلول کار کردن. اگه بیام یه مربی کودک خصوصی بگیرم خوبه چون  من رفتم مربی خصوصی نگرفتم بهتره مربی خصوصی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش چند نفر گرفتم ولی میگن سخته با یه پسر معلول کار کردن. اگه بیام یه مربی کودک خصوصی بگیرم خوبه چ ...

اره خوبه

ببینید می‌تونید کسیو پیدا کنید مدرکش مرتبط با کودکان استثنایی باشه

اره خوبه ببینید می‌تونید کسیو پیدا کنید مدرکش مرتبط با کودکان استثنایی باشه

یکی هست که برای بچه ی یکی از دوستامه ولی خوب خیلی سرش شلوغه اگه بتونم کسی رو پیدا کنم که سرش خلوت باشه روزی سه چهار ساعت پیشه بچم باشه حاضرم بهش هفته ای ۴ میلیون بدم و البته خوب باشه

شماها کسی رو نمی‌شناسید تهرانم 

نه عزیزم من تهران نیستم

شاید از بهزیستی سوال کنید معرفی کنن  یا حداقل مراکزی که این طور افراد کار می‌کننو معرفی کنن

ممنون از کمکت حتما پیدا میکنم

بازی شطرنج اگه دوست داره یاد بگیره کلاساشوبره که زیر نظرهیت شطرنجه شهرتون هست همونجادوستای خیلی عالی ازخانوادههای فهمیده پیدا میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
بازی شطرنج اگه دوست داره یاد بگیره کلاساشوبره که زیر نظرهیت شطرنجه شهرتون هست همونجادوستای خیلی عالی ...

راستش تاحالا باهاش درباره ی شطرنج حرف نزدم و نپرسیدم دوست داره.ممنون