2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مرگ به این اسونیا نیست. چرا فک میکنید بمیرید همه چیز تمومه عزیزم زندگی اینجا تموم بشه اونجا بدتره باید همه چیر رو جواب پس بدیم بهتره بجای دعا کردن برای مردن راحلی برای شاد بودن و مفید بودن پیدا کنیم و آدم خوبی باشیم و بمونیم 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
ببین مرگ به این اسونیا نیست. چرا فک میکنید بمیرید همه چیز تمومه عزیزم زندگی اینجا تموم بشه اونجا بدت ...

من نباید جواب پس بدم اونایی ک ادم و ب این روز میندازن باید جواب پس بدن 

تا حالا از خانوادت متنفر بودی؟؟؟

چرا متنفر شدی؟

بهم گیر میدن سر هر چیز کوچیکی 

الان خواب بودم اومدن منو با داد بیدار کردن چرا جواب نمیدی؟ منم هیچی نمیتونم بگم فقط تو دلم ب خددشونو و مامان باباشونو تربیتای داغونشون فحش میدم

چرا عزیزم؟چند سالته؟مگه مامانت چکار کرده؟

مامانم ی ادم لوسههه 

من نمیدونم چجوری تربیت شده قبلا دوسش داشتم بهترین دوستم بود 

ولی الان نه من ۱ ماهه باهاشون حرف نزدم از صبح میرم بیردن تا شب 

شب هم ب زور میام خوته ب من باشه اونم نمیام 

۱۸ سالمه 

هر چیز کوچیکی بهم گیر میدن 

بخدا همسنای من هر شب مهمونی پارتی 

من فقط درس میخونم بعد امشب خواب بودم اومده منو با داد بیدار کرده چرا صدات مبکمم ج نمیدی مشکل روانی داره انگار 

افسرده شدم بخدا 

اصن دیگ نمیخوام باهاشون باشم فقط منتظرم برم